Петък, 26 Април 2024, 16:29

Вили Рай: "Годеникът ми се оперира от тумор, ще се венчаем в манастир"

4 Октомври 2012, 17:04
(0) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 4255 2


Тези дни гръмна новината, че естрадната певица и бивша вокалистка на Лили Иванова - Вили Рай, е отпразнувала годежа си с английски милионер. Сватбата й с Клиф е планувана около Коледа.

Това ще бъде “трети дубъл” в гражданското за певицата, след 20-годишен брак с юго-легендата Зоран Милевоевич, от когото има син, и 10 години „немирно” съжителство с композитора Горан Йекнич.

Както е известно, Йекнич позорно избяга от България след кражбата на скъпо оборудвано от ексминистър Цонев звукозаписно студио заедно с руската балерина Евгения Трофимчук. Тогава нафуканата рускиня не спести грозни квалификации по адрес на бившата половинка на любовника си, а Вили преживя тежко предателството му. Дали вече е преглътнала и загърбила тази част от живота си? Ето нейната изповед, направена по невероятно откровен начин, единствено пред „ШОУ”:

“Всъщност съм сгодена от два месеца. Клиф пожела да ме поиска. Преди това бяхме заедно в Черна гора при моя внук - аз имам внук от нашия син със Зоран Милевоевич. Все още ужасно го боли от смъртта на баща му. Той остана да живее в Белград, ожени се и има дете - Максим. Така че в момента съм баба и годеница едновременно /смях - б.а./ Та, когато се върнахме с Клиф от Черна гора, той ме изненада с пръстен и ме поиска за своя годеница по един много романтичен и по английски джентълменски начин. С моята група „Ретро тон” и моите най-добри приятели отпразнувахме годежа в едно заведение, по български. Клиф остана очарован, той много харесва България. Пълното му име е Клифърд Портлоук. Фамилията доста показателно се превежда като „Отвори врата”.

Запознахме се преди години, когато Горан ме оставяше и аз страдах. Стана съвсем случайно. Аз не знаех една английска дума. Клиф много ме хареса. Разбрах, че е строителен инженер. Строяха някакви английски хотели в Говедарци и той беше някакъв шеф. Аз пък бях мениджър на студенти, които пееха в „Айриш пъб”. И така се запознахме. Малко по малко се сближихме като приятели. Аз му разказах лошата си съдба. Клиф тогава ми каза, че не трябва да живея с комплекса, че някой ме е напуснал, и че човек не напуска никого окончателно, освен когато умре. Тогава ми разказа, че неговата съпруга е починала, че от години той е сам и пътува, че е обиколил целия свят - от Индия до Аляска. Убедително ми говореше всичко това по един топъл човешки начин - даваше ми сили да не се отчайвам. Горан вече хойкаше и аз бях много нещастна.

Стана и една голяма кражба в София - откраднаха ми компютър, злата, всичко. В този момент Клиф беше в Ямайка. Той е запален голфаджия и беше там да играе голф. Върна се със същия компютър, който ми откраднаха. Аз бях силно впечатлена от това. Все пак му бях споделила за кражбата просто като на един приятел. Междувременно го бях кръстила „Г-н Голдън тайм”, защото той непрекъснато ме успокояваше, че ще дойде и моето „златно време”, само трябва силно да вярвам в това. Винаги ми казваше: “Вили, аз ти обещавам голдън тайм!”

Внезапно, преди три години, Клиф се разболя и отиде да се оперира в Англия. Беше тумор, за който той се притесняваше и мислеше, че ще излезе много лош. Като тръгваше, открих вкъщи един плик с пари. Беше го оставил за мен, ако... случайно умре!

Но той се върна и каза, че докторите го изследват и са обнадеждени от резултатите, но е получил инфекция. Една рана на врата му непрекъснато го болеше и кървеше. Казах му, че искам да го заведа при мои приятели лекари в Етрополе. На първата най-обикновена превръзка той каза, че съм му „спасила” живота. Тогава за пръв път му показах моята малка къща в Етрополе. Тя беше единственото място, където можех да остана. Горан ме напусна и аз не можех да бъда нито в София, нито в Белград... Клиф ме покани да замина и да се запозная с неговите близки хора, с приятелите му.

Клиф е с 10 години по-голям от мен, каквато беше и разликата ни със Зоран, първия ми съпруг. Има чувство за хумор и е голям джентълмен. Поканиха ме да участвам в един концерт в най-голямата зала в Сърбия, където пеят всички звезди. Тогава той за пръв път ме видя на голяма сцена, с голям оркестър. Клиф толкова се развълнува, че забрави да снима, както се бяхме уговорили. Стоеше като омагьосан да ме гледа на сцената и после ми каза: “Ти си един бисер! Моля те, продължи да пееш!” Ама аз съм вече много възрастна за кариера, му викам. „Не, в теб има страшна магия!”, каза той. Просто е един страхотен джентълмен, от какъвто има нужда всяка жена, особено в такъв момент на слабост, в какъвто го срещнах аз. Някой трябваше да ми вдъхне увереност да продължа да живея и Клиф бе идеалният за това.

Ще се венчаем около Коледа

Искам аз да пея и да продължавам да пея. Да купим къща в Кипър, където да живеем през зимата. Страшно е внимателен и към майка ми, никога не съм чула груба дума към мен, или забележка към моето минало. Той ме опозна достатъчно - беше свидетел на моите страдания още по времето, когато нямах никакви чувства към него. Очевидно онова „голдън тайм”, което ми обещаваше, е той самият. Защото много ме хапаха след Горан...

Когато го срещнах, бях толкова наранена от стреса, толкова хапана от пресата!... Но сега сякаш всичко остана в миналото. Като се върна назад, виждам Зоран - голяма звезда, той винаги ме е обичал. Синът ни имаше добри родители. Горан първите ни 8 години също ме е обичал, но той се промени, когато дойде в София. Да го плюя, не мога, защото по време на войната той винаги имаше филия хляб за мен в джоба си. Но, изхаби се нашата любов... С рускинята, или с която ще да е на света, не мога да го плюя. От 4 години сме разведени с Горан, от толкова се познавам и с Клиф. На 13 октомври заминавам за Англия, ще постоя малко там. До заминаването ще си стоя вкъщи и ще помагам на сляпата си майка. Напълно е сляпа, милата ми майчица”, завърши уникалната си житейска изповед пред наш репортер Вили Рай.

Източник: Агенция БЛИЦ

Ключови думи: Вили Рай

Подобни новини

Коментари (2)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Април, 23:44

    БРАВО ВИЛИ!.............НЯМА ДРУГА КАТО ТЕБ ТАКА ДА СИ РАЗКАЗВА ЖИВОТА ....

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete