Петък, 26 Април 2024, 19:21

ВМРО с ново ръководство в София-област

23 Април 2017, 11:07
(3) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 3380 2


На 22 април в гр. Елин Пелин се проведе събрание на местните структури на ВМРО от София-област. На него бяха отчетени и коментирани резултатите от изминалите избори. Кандидатът на ВМРО в листата на "Обединени патриоти" Богомил Бранков, който беше на трето място, показа много добър преференциален резултат, с който изпреварва втория в листата и разликата с първия - Явор Нотев е само няколко гласа. Специални гости на събранието бяха евродепутатът Ангел Джамбазки, както и организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов и Стефан Грънчаров.

Досегашният председател Стоимен Перфанов беше избран за почетен председател. С оглед на добрия резултат показан на парламентарните избори, с демонстриране на организаторски умения и поемане на отговорност, за председател на София-област беше избран Богомил Бранков от Елин Пелин. За заместник-председатели бяха избрани Николай Борисов - общински съветник в Костинброд и Милена Мачканова - общински съветник в Пирдоп. Председателят на общинския съвет в Елин Пелин Николай Плещов е секретар, а член на ръководството е Георги Николчов, общински съветник в Самоков. Председател на ревизионната комисия е Петър Димитров от Сливница, членове са Георги Мичев от Ихтиман и Велислав Георев от Своге.

Новото ръководство си постави за цели развиване на структурите на ВМРО в областта, както и създаване на нови, с цел съхранение на българщината и защита интереса на гражданите.


Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (5) (0)
    1. добавен от: до Обединени патриоти г-н Б. Бранков 28 Април, 18:49

    Снимки с имената на осъдените крадци + обраните адреси да се поставят на табла в кметствата на селата, така че хората да знаят кой ги краде. В нашето Равно поле хванатите крадци, из цяло село добре лъжат, че са набедени от окрадените. Така те излизат честни, а окрадените и потрошени виновни...
    Надяваме се на съдействието на председателя на „Обединени патриоти" на София-област г-н Богомил Бранков, защото това беше приоритет в предизборните им кампании и за президент, и за парламент. Кметовете да съдействат, а не да защитават крадците или да не ги интересува, дори да ни молят да оттегляме жалбите от МВР Ел. Пелин.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete