Петък, 26 Април 2024, 07:45

"ВТБ Капитал" официално е новият спонсор на Левски

1 Март 2012, 17:20
(0) (0)
България - Спорт
Прочетена: 2637 0


Дългоочакваният спонсорски договор между ПФК Левски и банката "ВТБ Капитал" най-после е факт.

Това обявиха от българския клон на мощната руска банка "Внешторгбанк" на специална пресконференция, състояла се в хотел "Шератон".

"Рекламният договор с Левски е факт. Контрактът с клуба вече е сключен. За момента не искам да коментирам финансовите параметри и времетраенето", каза Атанас Бостанджиев, който е изпълнителен директор на "ВТБ Капитал". Той обаче отказа да разкрие подробности.

Новите спонсори отбелязаха, че това е тенденция и политика на банката в новите страни и региони да набляга не само на политическия и финансов аспект, но и на социалния и спортния.

"Договорът за спонсорство с Левски е копроект и се радвам, че успяхме да сключим такъв контракт с един от най-добрите футболни клубове в България. Левски има голяма история и се опитваме да допринесем за социалния и спортен аспект на дейността си в държавата. Политика на банката е да не коментираме задочни подробности", заяви Бостанджиев и продължи:

"Вярваме, че сътрудничеството ни ще допринесе за развитието на клуба, както и за спорта в България като цяло. Ние ще се стремим да затвърдим историческите връзки между България и Русия чрез редица спортни начинания, както и чрез финансова инвестиция за развитието на нашия бизнес в региона, тъй като вярваме, че тези връзки са огромно значение и за двете страни".

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete