Петък, 26 Април 2024, 18:01

Задържаха двама бракониери с 40 кг риба

20 Декември 2012, 17:01
(0) (0)
Елин Пелин - Новини
Прочетена: 2503 0


Полицаи от Елин Пелин задържаха двама бракониери в района на язовир Огняново, съобщиха от Областната дирекция на МВР - София.

Във вторник около 22.40 часа в Районно управление „Полиция”- Елин Пелин било съобщено за спрял автомобил на стената на язовира и евентуални данни за бракониерски риболов.

В района полицейските служители установили лек автомобил „Ауди 80” със софийска регистрация, шофиран от Д.С. на 52 години и пътник А.Н. на 46 години, и двамата от столицата.

При проверка на автомобила униформените открили в него гумена лодка, около 40 кг каракуда и бяла риба и близо 200 метра мрежи. От извършената справка станало ясно, че и двамата софиянци не за първи път са хващани от полицията заради бракониерски риболов.

Освен за това деяние, в криминалното досие на А.Н. фигурират регистрации за кражба и управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол, за което е осъден на 9 месеца „пробация”. „Колегата” му също е осъждан с „пробация” за незаконен риболов и с „лишаване от свобода” за кражби.

Бракониерите са задържани с полицейска мярка за 24 часа. Уведомена е Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури. По случая в полицията в Елин Пелин е образувана преписка.

Източник: http://dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete