Петък, 26 Април 2024, 04:21

Загуба за "Балкан 1929" в третата контрола

28 Януари 2021, 18:31
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 872 0


Отборът на "Балкан 1929" допусна поражение в третата си проверка преди подновяването на Югозападна Трета лига. В приятелски двубой, игран днес на изкуствения терен в Мездра, ботевградчани отстъпиха с 1:2 от местния "Локомотив".

В 17-ата минута юношата на "Балкан 1929" Николай Миков, който се намира в страхотна форма, даде аванс на "зелените". 16-годишният футболист се възползва от пас на Дейвид Йорданов, който свърши чудесна работа по крилото и отбеляза. До края на полувремето се наложи на два пъти стражът на балканци Калин Дончев да се намесва ключово, за да запази вратата си без попадения. От друга страна, футболистите на "Балкан 1929" можеха дори да увеличат преднината си, но от изгодни позиции Ангел Ангелов и Павел Петков пропуснаха. 

Около 10 минути след почивката резултатът бе изравнен. Домакините от "Локомотив" възстановиха паритета след изстрел с глава на Митко Красимиров. Малко по-късно капитанът на "зелените" Здравко Атанасов бе изгонен, но тъй като това бе приятелска среща, неговото място зае друг футболист на "Балкан 1929". В заключителните минути изстрел на защитника Петър Василев можеше да донесе успеха на ботевградчани. Вместо това обаче, в 80-ата минута домакините от Мездра стигнаха до пълния обрат. С основна заслуга за гола бяха двама чуждестранни футболисти.  Французинът Джефри Алмейда, който центрира отляво и неговият сънародник Мамаду Сисе, който отклони топката с тялото си и в последствие се озова с доза късмет в мрежата на балканци. 




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete