Четвъртък, 2 Май 2024, 01:00

Жена загина при тежка катастрофа на Е-79 между Мездра и Ботевград

5 Декември 2019, 16:20
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 5947 0


Жестока катастрофа е станала на международния път Е-79 между Мездра и Ботевград, има загинала жена, съобщава агенция BulNews. Тежкият инцидент e станал преди отбивката за село Ребърково.

Лек автомобил „Шкода“ е идвал от София и внезапно е изпуснал завоя, след което е влязъл в насрещното движение и се е сблъскал с камион „Мерцедес“. Товарният автомобил е пътувал към столицата.

Колата е управлявала около 60-годишна жена, която е загинала на място. До нея е пътувал възрастният й баща, който за щастие се е разминал без сериозни наранявания.

Свидетели на инцидента казват, че жената е била неадекватна и е карала на зиг-заг. Цялата предница на „Шкода“-та е смазана до неузнаваемост. Камионът също има значителни материални щети на предната лява страна. Водачът на камиона сподели, че се е опитал да избегне удара, но колата буквално го е връхлетяла и не е имало какво да направи, за да избегне фаталния сблъсък.

На мястото има полиция, пожарна, линейка, служители на АПИ и Гражданска защита.
Движението в района на местопроизшествието е напълно блокирано. Пътуващите за София могат да използват пътя през Искърското дефиле, а тези, които пътуват от столицата към Враца изчакват на място.



Източник: bulnews.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete