Събота, 27 Юли 2024, 06:03

16 години традиция в изпитите на Pearson в Езиков център "Марконис"

18 Май, 15:37
(2) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1198


Тази сутрин в 8,00 часа, за 16-та поредна година, стартира писменият изпит на Pearson в Езиков център "Марконис".

„Изключително много се радвам, че тази традиция продължава и децата са мотивирани да се явяват на тези изпити. Особено осъзнато и мотивирано е явяването на международно признатите изпити на Pearson в най-високите нива”,
каза управителят на Езиков център „Марконис” д-р Николай Николов преди началото на изпитния ден.

„Тази година на изпит се явяват 55 обучавани, с двама повече от миналата година. За изпитите на Cambridge има над 60 регистрации. Това е една много сериозна представителна извадка за успеваемостта на обучаваните в „Марконис” ”, заяви с гордост д-р Николов.

Той добави още, че за него като управител е от изключителна важност да има външна оценка, защото тя показва какво се случва в училището.

„Децата са прекрасни и се надявам в днешния ден да дадат най-доброто от себе си”, пожела на своите ученици управителят на Езиков център „Марконис” и не пропусна да благодари на прекрасния екип, който подготвя обучаваните.

Акредитираният изпитващ г-ца Цецка Кирилова сподели своите впечатления от представянето на възпитаниците на „Марконис” на устния изпит, който се проведе миналата седмица: „Децата се представиха добре, очакваме да се представят добре и на писмения изпит. Пожелаваме им успех!”

„Регистрирани кандидати за поредна година има във всички езикови нива - от най-ниското до най-високото. Това означава традиция, сериозна работа и много подготовка. Особено във високите нива подготовката е много тежка, много целенасочена и изисква много труд от обучаваните. За да се стигне до там те са минали през всички нива през годините. Отново благодаря на екипа, че прави толкова много за тези обучавани. Заедно работим и заедно постигаме тези резултати! – Това заяви д-р Николай Николов.

Изпитният ден започна с отваряне на изпитните материали пред обучаваните, които миналата седмица се явиха и на устен изпит за своето езиково ниво. Традиционно д-р Николов покани част от обучаваните на „Марконис“ да отворят пликовете.



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (169)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete