Сряда, 8 Май 2024, 04:25

2 млн. лв. от бюджета са предназначени за Трудовец

24 Януари 2014, 14:16
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2605 8


На днешното обсъждане на бюджета, кметът на с. Трудовец, Веселин Драганов, помоли отново да бъдат разгледани поставените приоритети на гражданите на селото, тъй като много от задачите не търпят отлагане. Той даде пример с нуждата от ремонт на сградата на читалището, която се руши и отвътре тече при дъждовно време. „ Трудовец е най-силно развитото икономически село. Ние осигуряваме близо 1200 работни места на общината и представителите на фирмите, също смятат, че трябва да насочим внимание към подобряване на пътната инфраструктура” – поясни още Драганов.
 
Кметът на общината, Георги Георгиев, заяви, че Трудовец не е забравен. И тази година продължава работа по реализацията на проекта „Довеждащ колектор за отпадни води” от Трудовец до новата пречиствателна станция в Ботевград.
За 2014г.  е заложено преасфалтирането на цялата ул. „Панчо Геровски”. Преди това предстои да се подмени  цялата водопроводна мрежа – от кръстовището на главния път до полето. Предвидени са средства и за ремонт на детската градина. „Вярно е, че читалището има нужда от ремонт, но за него трябват около 800 000 лв. Редим нещата по приоритет – в детската градина всеки ден влизат 90 деца и не може да им капе на децата на главите вода” – поясни още Георгиев. „Около 2 млн.лв. ще се борим да вкараме в Трудовец тази година” – коментира Георгиев и допълни, че нищо от това, което е решено на общоселския комитет не е забравено.
„Що се отнася за фирмите, след като откриват работни места, нека да дават и достойни заплати. И нека да се регистрират в Ботевград и да плащат данъци тук” – допълни Георгиев.
 

Източник: balkanec.bg

Коментари (8)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 24 Януари, 15:17

    kato veroqtno 2/3 sa za pre4istvaneto na otpadnite vodi... i 1/3 ot koqto ostava za seloto.... realno nishto pak nqma da se napravi

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 24 Януари, 15:29

    А сега забележета /две басари/ на снимката колко се вълнуват от инвестициите в трудовец директорката на училището в изтока и секретара на партия ГЕРБ.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 24 Януари, 18:24

    ул.Панчовска не излиза на полето г-н кмете.Само това ви изказване е достатъчно да ни ви вярваме.Но знайте по тази улица не може да се движиш пеш ,а не ли с кола.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 24 Януари, 18:32

    Три мандата е Кмет на Трудовец и чак сега видя, че има неотложни задачи. Къде спа тия три мандата. Добре, че г-н Георгиев направи нещо за Трудовчани, иначе селото си е без Кмет.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 24 Януари, 18:38

    ГРАМЕР си плаща данъците в София и цялата администрация идва от София, А работниците от Галата. По 3-4 автобуса чакат в края на всяка смяна. Вашия Кмет ако знае някакъв език, да отиде и да се срещне с немеца и да води преговори и за Трудовчани, защото на Галата всеки месец е при него. (как се справят хората от Галата, има ли проблеми с тях?).

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 24 Януари, 19:54

    a kakvo stana s zabolekara dr boqnov zashto izbega kmeta nqma li da dokara zabolekar.da lekyva na xorata zabite

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 25 Януари, 09:00

    така работеше и като милиционер :uups: :uups: :uups:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: анонимен 25 Януари, 22:06

    Кога ще имаме игрище защото ромите си одживеха в саблекалната и по цел ден светат крушките

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (220)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete