Вторник, 7 Май 2024, 23:09

24 май в Трудовец

24 Май 2016, 21:05
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2415 6


В Трудовец празникът на славянската писменост и на българската просвета и култура се състоя в обновената актовата зала на училището. След ритуалното внасяне на българския трикольор и изпълнението на Химна на Кирил и Методий, директорът на училището Илияна Марчовска поздрави учители, ученици и всички присъстващи с празника и обяви получените поздравителните адреси  от Областна управа, Община Ботевград, Училищно настоятелство – с. Трудовец , Пенсионерски клуб „Весел живот” - с. Трудовец.
Г-жа Марчовска връчи грамота на  дългогодишния учител Трендафила Пенчева за нейната всеотдайност към училищния живот и по случай 70-годишния й юбилей.   
За активна учебна и извънкласна дейност, г-жа Марчовска награди ученици от прогимназиален курс.   Кметът на Трудовец – Веселин Драганов връчи грамоти и парични награди на  седмокласничките Диана Стаменова, Ния Паула Вутова и Цветилена Станиславова, които през изминалата учебна година са показали отлични резултати с изявите си на различно ниво. 
Празничната програма тематично бе насочена към добротата и истинското приятелство. С много песни, сценки и мъдри поучителни мисли, децата завладяха публиката с неподправеното си присъствие на сцената. Радост и настроение лъхаше и от танцьорите на танцов състав „Жар” с художествен ръководител Георги Иванов. 

Източник: balkanec.bg

Коментари (6)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 25 Май, 09:11

    Дс кметаа въън

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 25 Май, 11:25

    Толкова ли беше лошо времето та се завряха вътре децата или тази директорка толкова разбира от тържества ,цяла България манифестира по улиците тя ги затвори в тоя мухал -ужас :x

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 25 Май, 14:34

    Във Врачеш се оплакват, че не се е чувало озвучаването отвън, ти ревеш, №2, че са вътре. Следващата година ще дойдат у вас да честват празника, та да останеш доволна.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 25 Май, 21:45

    :x :x :x :x :x :x :x :x :x

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 25 Май, 22:13

    Децата бяха чудесни, актовата зала е страхотна, а не мухлясала, плюещите са тъпунгери.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 26 Май, 21:21

    Престанете ако не е кмета това село е за никъде ще си остaнем тъпи и посредствени .От както е той само добри начинания и развитие .

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (219)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (65)
70% Complete