Сряда, 16 Октомври 2024, 03:19

30-години Клуба по лека атлетика „Рилски атлет“

15 Октомври, 11:50
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 102 0


По случай 30-годишнината от основаването на Клуба по лека атлетика „Рилски атлет“, заместник-кметът на община Самоков Люба Кленова уважи тържественото събитие. Тя поздрави ръководството на клуба и връчи поздравителен адрес и плакет от името на кмета на община Самоков, инж. Ангел Джоргов.

В поздравителния адрес се подчертава значимата роля на КЛА „Рилски атлет“ за развитието на леката атлетика в региона: „Историята на царицата на спорта в Самоков е написана от всички Вас. Любовта Ви към нея, духът Ви и отдадеността Ви са дали много за развитието и приемствеността в този спорт до наши дни. Гордеем се, че леката атлетика в Самоков има своите върхове и в миналото, и днес. Огромно „Благодаря” на всички Вас, благодарение на които, редица имена на наши атлети греят сред звездите в този спорт … С пожелание за нови успехи и нови спортни върхове на възпитаниците на клуб „Рилски атлет!“

На събитието присъства и президентът на Европейската атлетика, Добромир Карамаринов, който също отбеляза значимостта на клуба за развитието на спорта в България.

В чест на юбилея, на същия ден в лесопарк „Ридо“ се проведе традиционният лекоатлетически крос кънтри за купа „Самоков“.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete