Понеделник, 6 Май 2024, 09:21

54-годишен мъж е с повдигнато обвинение за нанесена телесна повреда

27 Април 2015, 14:04
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 2776 13


През октомври 2014г. в РУ- Правец било образувано досъдебно производство по повод причинена средна телесна повреда на 44- годишен мъж от с.Джурово. В хода на проведеното разследване по случая криминалистите установили автора на деянието- 54- годишен мъж от Правец. На  извършителя е повдигнато обвинение по чл. 129 от НК и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“. Материалите са изпратени в районна прокуратура- Ботевград с мнение за предаване обвиняемия на съд.

Източник: balkanec.bg

Коментари (13)

  • 1.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Април, 20:19

    Най-големите човешки утайки останахте в Правец.Единственото,което чакате овце е датата на курбана,да си изберете овчар.Кметът ви е пълна отрепка,който в нормални държави ще ми лъска обувките.Нито се притеснявам от него,нито от някой друг.циганите са на власт в тази община.Само при вас е така в цялата страна,защото сте човекоподобни маймуни.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Иванка Стоянова 27 Април, 21:13

    Номер 2 - като си толкова смел защо не си пишеш името. Теб какво те интересува какви сме останали в Правец и какъв ни е кмета след като не живееш тук/ поне така се разбира от просташките ти писания/. Ако трябва да съм откровена в нормална държава няма да си толкова брутален, а наистина ще лъскаш обувки, ако си такъв какъвто си тук. Дали сме човекоподобни маймуни или не, то с твоето възпитание и манталитет не можеш да ни преценяваш, би трябвало да прецениш първо себе си!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Април, 21:56

    #2Ти не познаваш собственият си кмет.Чел съм му досието на доносник в ДС-Агентурният му псевдоним е бил Гочев.Всичките мy колеги от шатрата,казват ,че не e имало по-долен от него! Всичките му служители го описват като пълен простак!Да ти кажа ли как печели изборите ?А как печели изборите .може да ти обясни всеки мангал.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Иванка Стоянова 27 Април, 22:14

    Компетентните, пишете с имената си! От какво се страхувате, ако сте честни и прави,в това което пишете? Няма нищо лошо щом като сте толкова осведомени, но не се крийте зад анонимността, така промени не се правят и това, което пишете остава без последствия, тъй като звучи като злоба и заяждане!

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Април, 22:27

    Как да си пишат хората имената ?Нали утре някой като Коцето ще бъде наръган,а може и колата му да взривят.Ти деца нямаш ли ?

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Април, 22:48

    Това е му навик да следи :) Мен ме следи 1 седмица.беше пратил мангали,ама аз се правя на луд де :lol:

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Април, 06:23

    Номер 2 - Не е простак, а ПРОСТАК!!!

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 28 Април, 07:11

    Айде интелигенцията се събуди #8 :lol: Платената интелигенция от общината!За жълти стотинки си продадохте душите и съвестите на най-големият простак,който го е страх и от сянката му. :)

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 28 Април, 11:13

    Съветвам хората от Правец да не пишат тук.Всеки коментар се проверява и се докладва от Паулина Узунова.Взели сме мерки срещу цялата ви престъпна шайка.Направи грешката да нападнете 1-ви и сте готови,cготвени!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (217)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (63)
70% Complete