Петък, 19 Април 2024, 05:00

Активисти на „Възраждане“ манипулират гражданите в Сливница (ВИДЕО)

20 Март 2023, 16:55
(1) (2)
Сливница - Новини
Прочетена: 961 11


Видео, циркулиращо в интернет, показва как активисти на партия „Възраждане“ манипулират гражданите в Сливница. Видеото е заснето на 18 март (събота) на „Фестивал на сиренето“ в гр. Сливница. В клипа членовете на партията влизат в обяснителен режим – твърдят, че са доброволци, а не са партийно ангажирани. Което не е вярно - едната от тях – Соня Гарчева от Антон, в няколко поредни избора за народни представители е в листа на Костадинов. Тя е и една от най-активните му служителки в Софийска област – обикаля пазари, събори и общински празници, за да пропагандира партията.
От видеото също ясно се вижда, че въпросната дама раздава партийни визитки с обяснението, че е учителка и може да „снабди училищата“ с учебниците на Костадинов. Тук идва въпросът защо учителката/партийният функционер смесва професионалните си и трудови отношения в училище с дейността си в партията? Тя твърди, че преподава на 2 клас в Горни Богров, но раздава визитки от името на партия „Възраждане“. Интересно на какво мнение са в Регионалното управление на образованието и Министерството на образованието, което искаше деполитизация на образованието.
Друга засегната тема във видеото е референдумът срещу приемането на еврото – оказа се, че България не отговаря на критериите за приемане на еврото, но това не пречи на „Възраждане“ да събират лични данни за нещо, за което страната ни не отговаря на изискванията. Освен всичко подписите срещу еврото в Сливница се събират на събитие, което се провежда с… европейски средства. Чудно какво пък мисли Костадинов за това хората му да са част от европейско мероприятие, при положение, че той е против членството ни в ЕС. Но явно, когато има много хора накуп, които могат да се манипулират и да се подписват, нищо друго няма значение.
Относно войната в Украйна активистите на Костадинов твърдят, че всяка страна, жертва на агресия, трябва да се защити. Следователно подкрепят реакцията на Украйна срещу Русия. Това е коренно различно от проруската реторика на лидера на „Възраждане“, на протестите на които се веят руски знамена.



Източник: balkanec.bg

Коментари (11)

  • Отговори (6) (2)
    1. добавен от: Анонимен 20 Март, 17:25

    Няма такива смешни копейкаджии като тия от Възбуждане

  • Отговори (4) (0)
    2. добавен от: Анонимен 20 Март, 17:43

    Няма ли кой да ги утрепе тия

  • 3.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (2) (1)
    4. добавен от: Анонимен 20 Март, 18:07

    Утайките, тези които за друго не стават.Толкова си могат!

  • Отговори (5) (3)
    5. добавен от: Анонимен 20 Март, 19:59

    Трън в очите на вси1ки са Втъзраждане.Да живее българският лев!Да живее Възраждане1

  • Отговори (4) (1)
    6. добавен от: Боян Радев 20 Март, 20:17

    Не видях нищо нецензурно в коментарите на 3,или това за,че е имало Шипка, Батак и друго е нецензурно.

  • Отговори (2) (2)
    7. добавен от: Анонимен 21 Март, 09:28

    Само Възраждане!Много сме!Силни сме!

  • Отговори (2) (2)
    8. добавен от: Валентина 21 Март, 19:31

    Тази "статия" е пример за долнопробна манипулация, сглобена от лъжи, нарочно извадени от контекста и орязани твърдения, за да пасват на предварително подготвени опорки. Ако авторът иска да защити позицията си - призовавам го да се подпише. Хората, чиито думи и позиция са манипулирани, са готови да заведат дело. Така че - или се признавате в лъжа, или се подписвате с името и - съдът ще реши.

    • (1) (1)
      1. добавен от: Найден 22 Март, 09:57

      Аз виждам, че статията е писана по факти от видеото - къв съд, кво сте се възбудили от едноименната партия, вижте хората ви кви глупости дрънкат. Факт ли е, че едната жена е била в листи на партия възбуждане, че е учителка и че раздава партийни визитки? Факт ли е, че са на събитие с пари от ес? И кво ще съдите??? Инструктирайте си хората първо как да говорят

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Факти 23 Март, 10:43

    Мутрите на ГЕРБ като убиват, пребиват, лъжат и крадат не се споменава. Педалите на ПП ДБ открито си прокарват извращенията. ДПС и БСП изсякоха горите, но само една женица на средна възраст и шепа ентусиасти са престъпници , че и световни конспиратори.

    • (0) (0)
      1. добавен от: Анонимен 24 Март, 08:54

      И къде е противозаконното и усъдителното в така нар.ви факти? Статията е пълна с внушения и клевети! Ако не беше така , "журнаГлистът", който я е писал, щеше да постави името си под нея и нямаше да прибягва до тайно снимане, а щеше да поиска нормално интервю и обяснение!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete