Сряда, 23 Октомври 2024, 03:33

Александър Везенков: „Треньорите и играчите трябва да бъдат честни един с друг“

23 Юни, 15:50
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1064 5


Александър Везенков, крилото на Сакраменто Кингс и български национал, беше специален гост на събитие на Борда на треньорите в Евролигата, което се проведе този уикенд в Атина. Той говори за важността на взаимоотношенията между състезателите и треньорите, както и за предизвикателствата, свързани с игровото време.

„Първият ми сезон в НБА беше луд, особено с всички тези пътувания. Преминаваш от един хотел в друг, а след това веднага отиваш в залата. През вечер играеш с различни отбори и трябва да се запознаваш с различни скаутски доклади. Веднага след това пътуваш до друго място и всичко започва отначало. Много е трудно.

Александър Везенков завърши изказването си, като наблегна на значението на професионализма и взаимното разбиране в спорта. „Треньорите и играчите трябва да работят заедно и да имат открита комуникация. Това е единственият начин да се изграждат успешни и сплотени отбори. Важно е да се стремим към постоянен напредък и подобрение както на индивидуално, така и на отборно ниво.“

Събитието в Атина предостави платформа за обмен на опит и знания между треньори и играчи от различни клубове в Евролигата. Везенков отбеляза, че такива събития са изключително полезни за развитието на баскетбола в Европа. „Тези срещи са важни, защото ни позволяват да обменяме идеи и да се учим един от друг. Това е начинът, по който можем да направим спорта по-добър и по-интересен за феновете,“ заключи той.

Въпреки натоварения си график в НБА, Александър Везенков продължава да бъде ангажиран с развитието на баскетбола в Европа и да споделя своя опит с младите играчи и треньори. Неговото присъствие на събитието в Атина е доказателство за отдадеността му към играта и желанието му да допринесе за нейното усъвършенстване.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (4) (3)
    1. добавен от: Анонимен 23 Юни, 16:34

    Бурканец, защо спряхте коментарите под статията за рекламното лице на един мизерен магазин и хазарт, кюрда Стоичков? Свобода на словото или само, ако съвпада с мнението на админчето на Бурканец. Няма да ви влизам в селския сайт повече. Честито, благодарите на кюрда Стоичков.

  • Отговори (6) (2)
    2. добавен от: Анонимен 24 Юни, 06:56

    Ти тъпак ли си?

    • (2) (1)
      1. добавен от: Анонимен 24 Юни, 07:18

      Отиди му целуни г*за на кюрда Стоичков.

  • Отговори (0) (1)
    3. добавен от: IVAN11 25 Юни, 01:59

    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
    Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@gmail.com

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Elena90 26 Юли, 01:30

    В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
    Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (88)
70% Complete
Не (304)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (102)
70% Complete
Всички са маскари. (161)
70% Complete