Сряда, 16 Октомври 2024, 03:21

Ангел Славчев: Гласувайте, защото когато не го правите, на власт идват тези, които купуват гласове

9 Октомври, 20:01
(1) (2)
Ботевград - Новини
Прочетена: 259 0


Водачът на листата на „Възраждане“ за Софийска област, Ангел Славчев, изнесе важни акценти по време на телевизионно интервю, подчертавайки приоритетите на партията в предстоящите парламентарни избори.

Славчев акцентира върху защитата на българската енергетика, здравеопазването и запазването на българския лев като национална валута.

"Спасихме българската енергетика и работните места в комплекса „Марица-изток“, като предотвратихме закриването му. Не трябва да допускаме рекултивацията на този важен за страната ни енергиен комплекс, защото това би заличило българската енергетика до 2035 година." - заяви Славчев. Той коментира също, че опонентите разпространяват подвеждаща информация относно средства, които биха били загубени, но въпросът е по-скоро как и къде тези пари биха били използвани.

Относно здравеопазването, Славчев подчерта, че то е в тежко състояние и призова за спешна промяна.

„Ние настояваме държавните и общинските болници да бъдат финансирани от Здравната каса, а не частните. Болниците трябва да спрат да бъдат търговски дружества и да осигуряват достъпно и безплатно здравеопазване за всички.“- коментира още той.

Друг основен акцент в програмата на „Възраждане“ е съхраняването на българския лев като национална валута. Славчев заяви, че политическата организация няма намерение да допуска въвеждането на еврото преди 2043 г., като защити идеята, че българският лев е важен елемент от националния суверенитет.

В интервюто Славчев се застъпи за въвеждането на по-добро финансиране на българските училища и премахването на делегираните бюджети, които по негово мнение създават некачествено образование.

Той посочи също така, че възстановяването на военната служба е стъпка към гарантиране на националната сигурност.

Славчев завърши с апел към избирателите да гласуват: „Гласувайте, защото когато не го правите, на власт идват тези, които купуват гласове. „Възраждане“ ще продължим да се борим за интересите на всички българи.“

„Възраждане“ е с 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (83)
70% Complete
Не (295)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (97)
70% Complete
Всички са маскари. (146)
70% Complete