Четвъртък, 19 Септември 2024, 19:27

Апартхотел Лъки Банско в Топ 3% на Световна класация

17 Септември, 12:22
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1338


Апартхотел Лъки Банско СПА§Релакс - български хотел в Топ 3 % на Световна класация

Разположен в сърцето на най-добрия зимен и планински курорт в България - Банско, 5-звездният хотел се нареди сред най-добрите луксозни хотели в престижната световна класация КАЯК (международна платформа за туристически пътувания).

Сертификатът и наградата на КАЯК се присъждат на база оценката на гостите, дали своето мнение за удобствата и обслужването, предлагани от апартхотела по време на престоя им.

Това международно признание не само подчертава високите стандарти на хотел Лъки Банско, но и поставя Банско и България в светлината на прожекторите като туристическа дестинация, предлагаща първокласно обслужване и уникални изживявания.

Идеално местоположение сред красива природа

Лъки Банско се намира в подножието на една от най-живописните и красиви българки планини - Пирин.


Местоположението му предлага неповторими гледки към близките пирински върхове и бърз и лесен достъп както до централната част на курорта Банско, така и удобство при организиране на транспорт до многобройните ски писти и до входа на Национален Парк Пирин.


Всичко това, в комбинация с чистия планински въздух, красивите гледки, удобствата и обслужването на високо ниво привлича туристи от цял свят и го прави отличен избор както за зимни спортове, така и за спокойна семейна почивка през цялата година.


Заслужено признание в нишата на висококатегорийните хотели

Сертификатът и наградата за български хотел в Топ 3% на световната класация на КАЯК е заслужено признание за усилията на новия мениджмънт на хотела в лицето на доцент д-р Ася Панджерова и Димитър Кръстев, които от 2023 година поеха управлението му.

Само за няколко месеца под тяхно ръководство, Лъки Банско се превърна в желано място за семейна и романтична почивка за туристи от цял свят, които търсят спокойствие и тишина в луксозна обстановка сред красива природа.

Хотелът заслужено е включен в престижната класация на висококатегорийните хотели, тъй като предлага безупречно обслужване, изцяло фокусирано върху персонализираното изживяване на всеки един гост.

Наред с луксозно обзаведените студиа и апартаменти, ресторантите с напълно обновени менюта с фокус върху здравословната кухня и атрактивната Инстаграм зона, хотел Лъки Банско разполага със супер модерен и обновен СПА център, в който всеки гост може да се наслади на над 30 вида класически, модерни и екзотични терапии.

Хотелът е и сред малкото, в които на децата се отделя специално внимание. На територията на Лъки Банско за тях се предлагат много възможности за забавления - от открити детски площадки и детски басейни, до обособени детски клубове за игри и компютърни зали.

За гостите, които търсят нещо повече от спокойна почивка в луксозна обстановка, апартхотелът предлага специални пакети за СПА и Уелнес програми, приключенски и планински туризъм, ексклузивна програма за отслабване, пакети романтична SPA почивка за двама, лечение в Аюрведа клиник и други.


Наградата на апартхотел Лъки Банско за български хотел в Топ 3% на световната класация КАЯК е не само признание за високото ниво на обслужване, предлагано от хотела, но и повод за гордост и вдъхновение за всички, които вярват, че българския туризъм и хотелиерски услуги могат да се наредят до най-добрите хотели на световно ниво.

Търсите идеалния хотел за своята семейна или романтична почивка? Апартхотел Лъки Банско ви очаква, за да сбъдне мечтите ви!

Източник на изображение: luckybansko



Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (73)
70% Complete
Не (249)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (112)
70% Complete