Неделя, 8 Септември 2024, 02:52

Атис Захаранс е новият генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort

11 Юли, 08:11
(0) (0)
Правец - Новини
Прочетена: 929 5


Terra Way Investment Group, компанията-собственик на хотелите в България, обяви, че Атис Захаранс е новият генерален мениджър на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort.

Захаранс има дългогодишен опит в хотелиерството, започвайки кариерата си с организиране на събития. През годините е заел различни ръководни позиции в международни хотелиерски вериги, като е бил мениджър, директор на управление и генерален мениджър в различни държави в Европа и Централна Азия.

„Изключително съм развълнуван от присъединяването си към семейството на Hyatt - бранд, известен с качественото си обслужване и надминаването на очакванията на своите гости. Нямам търпение да водя екипите на Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, за да издигнем качеството на нашата услуга до следващото ниво. Благодарен съм на Terra Way Investment Group за доверието и невероятната възможност“, коментира Захаранс.

Захаранс се ръководи от принципите на ефективност и креативност в работата си. Той вярва, че само напълно ангажиран и сплотен екип може да осигури изключително обслужване и незабравими изживявания за всеки гост.

В свободното си време новият генерален мениджър обича да бъде сред природата, като се занимава с катерене, бягане и каране на ски. Тези хобита му помагат да се презарежда и да се връща към работата с нови сили и свежа перспектива.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (5) (1)
    1. добавен от: Анонимен 11 Юли, 08:23

    Жив и здрав, нас какво ни засяга това.

  • Отговори (8) (0)
    2. добавен от: Анонимен 11 Юли, 15:25

    Ееее, гнусни драскащи подлоги, какво ни засяга това, че не разбрах?! По селата има криза за вода - хич НЕ ви пука да го отразите. В селата на общината мародерстват ЦИГАНИ - не ви е обект на интереса. Пътищата по селата са осеяни с дупки и обрасли с клони - какво ли пък ви засяга. От сутрин до сутрин, няма делник, няма празник, хората в селата са тормозени от безпощадния рев на АТВ и моторетки, но - НИЩО от ваша страна. От страна на полицията - хептен НИЩО. Мисирки. Изроди. Що НЕ се затворите?! Това НЕ е сайт. Това е дрисня......

  • Отговори (7) (0)
    3. добавен от: Анонимен 11 Юли, 16:11

    Балканец е бай-тъпия сайт. Що ни занимавате с разни ненормслници

  • Отговори (1) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Юли, 09:32

    Ще търпите лишенията нали трябва да има пари за градо.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 12 Юли, 21:00

    Голем баровец,и обувките не заслужава да му чистим.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (11)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (65)
70% Complete
Не (228)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (20)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (65)
70% Complete
Всички са маскари. (105)
70% Complete