Вторник, 7 Май 2024, 10:42

Ацо Tодоров се раздели с "Балкан"

9 Юни 2014, 19:48
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 3498 4


Старши треньорът на БК "Балкан" Александър Тодоров напуска Ботевград. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено от него. Той ще продължи треньорската си кариера през следващия сезон в румънския отбор Ровинари, с който подписа договор този следобед. Ето и текста на самото прессъобщение:

Бих желал да споделя с вас решението си да не продължа работата си като старши-треньор на Балкан. Въпреки изключителнот доброто предложение, което получих от мениджмънта на клуба да остана за още една година, и въпреки невероятните моменти, които изпитах начело на този отбор в най-баскетболния град на България, решението ми бе продиктувано от лични мотиви. Мотиви, които са продиктувани от всичко онова, което се случи в хода на сезона, най-вече последните 45 дни от него. Твърдо убеден съм, че присъствието ми в Балкан за още един сезон би донесло много повече негативи, отколкото позитиви на клуба. С мен начело догодина, считам, че за Балкан няма да бъде възможно да продължи да крачи уверено и успешно по пътя, по който поехме заедно с ръководството преди почти две години. Бих искал публично да изкажа огромна благодарност на изпълнителния директор на Балкан г-н Цветан Луканов и на кмета на града г-н Георги Георгиев за тяхното доверие и безрезервна подкрепа. Благодаря на всички фенове на Балкан, на абсолютно всички хора, които работиха за мен и заедно с мен - в офиса, в залата, в треньорския щаб на Балкан, по време на моя престой.
И накрая, но не на последно място, поднасям най-искрената си признателност и респект към моите играчи, с които работих през последния сезон. Вие всички ми помогнахте този сезон да го помня винаги, но същевременно, вие всички ми помогнахте да стана по-добър треньор. Вие сте страхотни момчета и страхотни играчи и съм сигурен, че занапред ще продължите да побеждавате, да покорявате нови върхове в играта, наречена "баскетбол".
За мен като треньор в следващите няколко дни започва ново предизвикателство. В нов отбор и в нова страна, където се надявам да срещна и да работя с добри баскетболисти и с добри хора, каквито несъмнено оставям тук, в Балкан и в Ботевград.


Искрено ваш: Александър Тодоров

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 9 Юни, 21:08

    mnogo jalko.......uspeh Aco!!!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 10 Юни, 13:16

    Балкан няма да е същия без него

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 10 Юни, 18:00

    господин Тодоров УСПЕХ

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 12 Юни, 23:02

    Главният виновник Балкан да не игра на финала е тоя олигофрен,махай се и дано повече никога не се върнеш в Ботевград
    :x :x :x

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete