България на ALIMENTARIA 2024: Традиции, вкус и иновации в консервите
Представянето на България на изложението ALIMENTARIA 2024 в Барселона, Испания, изглежда изключително успешно и атрактивно. Страната представя широка гама от традиционни консервирани храни, които се отличават с вкус и качество, съчетани с модерни технологии и иновации в производството.
Участието на българските производители на консерви е фокусирано върху представянето на традиционни рецепти, приготвени с плодове и зеленчуци от България, които се отличават с отличителен вкус. С участието на изложението, българските производители имат възможност да се представят пред голям брой международни посетители, включително търговци, мениджъри на хранителни вериги, вносители и дистрибутори от различни страни.
Организирането на колективен щанд и представянето на видеоматериал допринасят за по-ефективното представяне на българските продукти и за привличането на вниманието на посетителите. Освен това, участието на изложението предоставя възможности за установяване на нови бизнес контакти и партньорства, както и за събиране на ценна информация за търсенето и предпочитанията на различни пазари.
Присъствието на българските производители на консерви на ALIMENTARIA 2024 е важна възможност за тях да демонстрират своите продукти и да участват в различни събития и инициативи, насочени към предизвикателствата и възможностите за развитие в хранително-вкусовата индустрия. Това събитие предоставя платформа за обмяна на знания и опит с други експерти и професионалисти от сектора, което може да допринесе за по-нататъшното развитие на българския пазар за консервирани храни.
Източник: balkanec.bg
На краставаичар/Ипания/,краставици продавате и то когато в България се ликвидира, всичкото зеленчукопроизводство и десетките консервни комбинати. Испания има около 1000 пъти по-развито зеленчукопроизводство. пропуснали сте куфара-щанд с възможностите на Ботевградския туризъм.