Понеделник, 29 Април 2024, 11:58

България на ALIMENTARIA 2024: Традиции, вкус и иновации в консервите

19 Март, 12:58
(1) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 553 1


Представянето на България на изложението ALIMENTARIA 2024 в Барселона, Испания, изглежда изключително успешно и атрактивно. Страната представя широка гама от традиционни консервирани храни, които се отличават с вкус и качество, съчетани с модерни технологии и иновации в производството.

Участието на българските производители на консерви е фокусирано върху представянето на традиционни рецепти, приготвени с плодове и зеленчуци от България, които се отличават с отличителен вкус. С участието на изложението, българските производители имат възможност да се представят пред голям брой международни посетители, включително търговци, мениджъри на хранителни вериги, вносители и дистрибутори от различни страни.

Организирането на колективен щанд и представянето на видеоматериал допринасят за по-ефективното представяне на българските продукти и за привличането на вниманието на посетителите. Освен това, участието на изложението предоставя възможности за установяване на нови бизнес контакти и партньорства, както и за събиране на ценна информация за търсенето и предпочитанията на различни пазари.

Присъствието на българските производители на консерви на ALIMENTARIA 2024 е важна възможност за тях да демонстрират своите продукти и да участват в различни събития и инициативи, насочени към предизвикателствата и възможностите за развитие в хранително-вкусовата индустрия. Това събитие предоставя платформа за обмяна на знания и опит с други експерти и професионалисти от сектора, което може да допринесе за по-нататъшното развитие на българския пазар за консервирани храни.


Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Анонимен 19 Март, 13:52

    На краставаичар/Ипания/,краставици продавате и то когато в България се ликвидира, всичкото зеленчукопроизводство и десетките консервни комбинати. Испания има около 1000 пъти по-развито зеленчукопроизводство. пропуснали сте куфара-щанд с възможностите на Ботевградския туризъм.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete