Петък, 26 Април 2024, 00:27

„България ще има редовно правителство, в което ГЕРБ ще бъде водеща политическа сила“ – Марин Маринов – ГЕРБ-СДС (ВИДЕО)

23 Март 2023, 01:27
(1) (0)
Етрополе - Новини
Прочетена: 1652 2


НЧ „Тодор Пеев-1871“, в гр. Етрополе, бе домакин на предизборната среща на кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от 26-ти МИР – София-област, която се проведе на 22-ри март в 17,30 ч. В читалищния салон се събраха множество съмишленици и симпатизанти, дошли да чуят приоритетите в програмата на ГЕРБ за управление. На срещата присъстваха водачът на листата Младен Маринов, вторият в листата – юристът Марин Маринов и бивш председател на Общински съвет Етрополе, който е родом от града, третият – Дамян Маринов от Ботевград, петият в листата – инж. Васил Цветков от с. Мусачево, Елин Пелин, Николай Начев от Ихтиман и Валентин Милушев от Самоков.

Пред своите съграждани Марин Маринов заяви:

„Да ви споделя нещо от работата си в НС. Всеки втори, когото срещах, ме питаще какво ще правиш в НС и знаеш ли какви са хората там? Да, не знаех какви са хората, но ви уверявам, че има и добри хора, които милеят за родината и които се опитваха да направят нещо за да пресечем тези кризи. Аз съм радостен, че в нашата партия са повечето от тези хора, които милеят за България и искаха да има редовно правителство. Имаше доста политически сили, които на всяка цена бяха готови да отидем на избори, може би за да прикрият далаверите, които направиха в периода, в който управляваха – комисионните с газа и с тока, това че не успяха да овладеят инфлацията.
Всеки един от нашата листа - на ГЕРБ-СДС, е роден в София област, учил е тук, живее тук, семейството му е тук. Тук е нашият дом и нашата родина, сърцето ни е тук и милеем за България! Никой от нас няма да си грабне чантата и да отиде в Канада. Надявам се тук да растат и нашите деца в една по-стабилна България. Затова обаче е нужна подкрепата на хората! Бъдете активни! Аз съм убеден, че България ще има редовно правителство, в което ГЕРБ ще бъде водеща политическа сила!“


В края на официалната част, присъстващите бяха поздравени със северняшки и шопски танц в изпълнение на танцьорите от ТА „Балканска младост“, които бяха изпратени с бурни аплодисменти. Разговорите с кандидатите на ГЕРБ-СДС продължиха в неформална обстановка, като етрополци пожелаха на своя съгражданин Марин Маринов успех на 2-ри април и да продължи да отстоява интересите на Етрополе, както досега.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!




Източник: balkanec.bg

Коментари (2)

  • Отговори (9) (11)
    1. добавен от: Теодора Василева 23 Март, 09:45

    Гербавите нещо много са се надупили на козяците. Явно говедарите са свили сармите на Баце. А на бас, че редовно правителство и този път няма да има.

  • Отговори (6) (7)
    2. добавен от: Коректор 24 Март, 11:46

    До Гербавите, защо вече всички статии са заключени за свободни коментари.
    Не харесвате истината за вас ли бе ?
    Компрометирани сте от всякъде, включително и Мазника !
    С какви очи, заставате пред хората ? Това ми е въпросът !

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete