Събота, 27 Април 2024, 05:31

"Балкан 1929" домакинства на "Банско тийм" в събота в опит да се върне към победите

16 Септември 2022, 11:58
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 650 0


Мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" домакинства на "Банско тийм" в мач от 7 кръг на Югозападна Трета лига тази събота (17 септември) в опит да се върне към победния път в първенството. Двубоят ще се играе на помощното игрище "Герена" в Ботевград от 17:00 часа.

Футболистите на Иван Редовски загубиха регионалното дерби срещу "Чавдар" (Етрополе) с 1:3 миналият кръг, а сега със сигурност ще преследват трите точки, за да постигнат бърза регенерация. "Банско тийм" пък постигна втората си победа от началото на сезона при домакинството на "Пирин" (Гоце Делчев), спечелено с 2:0. Към момента балканци са 6-и в класирането с 6 точки, а банскалии 7-и със същия актив, но по-лоша голова разлика. 

Срещата пропускат юношата Йордан Дамянов и капитанът Здравко Атанасов, които получиха червени картони в дербито с "Чавдар" миналата събота. Двубоят пък няма да може да води и самият старши треньор Иван Редовски, който също бе изгонен с червен картон в много напрегнатия сблъсък преди седмица. Неговото наказание е за общо 4 срещи, като вероятно след обжалване ще падне до 3.

Интересно е, че в доклада на ЗС към БФС наказания за етрополския тим присъстват единствено за двамата футболисти на "Чавдар" Владимир Тачев и Стоян Сотиров, които също получиха червени картони. Често обаче от родната централа глобяват за нецензурни скандирания, както и употребата на димки, факли и бомбички, но в конкретния случай санкции няма, въпреки че в даден момент мачът бе спрян именно заради използването на точно такива средства. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , футбол , Югозападна Трета лига

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete