Четвъртък, 25 Април 2024, 11:47

"Балкан 1929" със зрелищно равенство срещу "Беласица" в Петрич, грозни сцени след края на мача (ВИДЕО)

24 Април 2021, 19:15
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1587 0


Мъжкият футболен отбор на "Балкан 1929" завърши наравно 3:3 с третия в класирането "Беласица" (Петрич) в пореден резултатен и драматичен двубой. Двата тима играха в мач от 28 кръг на Югозападна Трета лига. Това бе мач номер 13 за балканци, в който те успяват да останат непобедени. След края на мача публика от трибуните нахлу на терена, търсейки саморазправа с главния рефер. Покрай цялата тази неприятна случка са пострадали и играчи на "Балкан 1929". Кадри в официалната фейсбук страница на ФК Балкан 1929 излязоха на показ, от които ясно се вижда скандалната проява. Тепърва предстои да разберем какви ще бъдат последиците за клуба на "Беласица" (Петрич). Екипът на "Балканец" ще следи темата.


Първото полувреме бе сравнително равностойно. Домакините първи поведоха в резултата в средата на полувремето, но съвсем малко след това "Балкан 1929" изравни цифрите чрез Емил Колев. Силни начални минути на второто полувреме записаха играчите на "Беласица" (Петрич). С два гола в рамките на 7 минути домакините успяха да увеличат преднината си до 3:1. Отговорът на "зелените" не закъсня и с втория си гол в мача Емил Колев успя да върне интригата на терена, разписвайки се с глава след центриране на Павел Петков  - 3:2. Наложи се гостите да играят 20 минути с човек по-малко след като основната движеща сила в центъра на терена Йордан Апостолов бе изгонен за втори жълт картон. Минутите за балканци до края бяха тежки, но това не им попречи да погледнат смело към вратата на съперника. Драмата бе пълна, когато малко преди края на срещата, Кристиян Ковачев донесе точката за балканци. До попадепадението се стигна след няколко рикушета, при които кълбото се върна на два пъти в краката на Павел Петков, а в последствие попадна на Ковачев, който не сгреши. 

Във временното класиране "Балкан 1929" остава на 6-о място с 46 точки в сметката си, но и мач по-малко. В следващия кръг "зелените" са домакин на "Ботев" (Ихтиман) на 28 април (сряда) от 16:00 ч. в Ботевград. 



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929 , футбол , Югозападна Трета лига , аматьорски футбол

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (183)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (43)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (52)
70% Complete