Събота, 18 Май 2024, 15:09

"Балкан 1929" загуби от "Ботев" (Ихтиман) в първата си контрола на своя земя

10 Февруари 2021, 14:06
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 952 1


Футболният отбор на "Балкан 1929" допусна поражение с 1:2 от подвизаващия се в същата група тим на 'Ботев" (Ихтиман). Това бе първа проверка за "зелените" на стадион "Христо Ботев" за тази година, който обаче определено не изглеждаше в най-доброто си състояние. Лошият терен също допринесе за качеството на двубоя, като видимо двата тима изпитваха известни затруднения в играта си. Двама от юношите на "Балкан 1929" изиграха пълни 90 минути. Това бяха Йордан Дамянов и Николай Миков. След почивката в игра се появи и вратарят Мартин Кирилов.

През първото полувреме двата отбора си размениха по няколко опасни положения, но до промяна на цифрите не се стигна. И трите попадения паднаха през втората част. Първо гостите откриха резултата след пробив отдясно и последвало центриране, след което техен играч се разписа с глава. Последва мигновена реакция от страна на "Балкан 1929" и с хубав плътен удар от границата на наказателното поле на Павел Петков, резултатът бе изравнен. Гостите продължиха да създават положения и да бъдат една идея по-активният отбор. В крайна сметка това се отплати и гостите от "Ботев" (Ихтиман) вкараха втори гол, макар и той да дойде с доза късмет. Топката се оплете в мрежата след директно центриране от корнер. До края на мача балканци имаха добра възможност за гол, когато Павел Петков подаде прострелно за Калоян Бонев, но той се размина на милиметри от топката. Следователно "зелените" отстъпиха и при краен резултат 1:2 отборите белязаха края на мача. 

След седмица, на 17 февруари, отборът на "Балкан 1929" започва участието си в Югозападна Трета лига с отложен мач - гостуване на "Надежда" (Доброславци).





Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ФК Балкан 1929

Коментари (1)

  • Отговори (0) (1)
    1. добавен от: Анонимен 10 Февруари, 23:11

    Паднахме заради Мартин
    БОКЛУКА НАРКОМАНА И КОПЕЛЕТО

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (247)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete