Събота, 27 Април 2024, 02:00

Балкан подписа с млад талант - Константин Тошков

11 Август 2022, 15:35
(2) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1296 6


От новия сезон младежкият национал Константин Тошков ще играе в Балкан. Договорът между него и клуба бе подписан днес, той е за една година.

Константин Тошков е един от младите талантливи български баскетболисти. Първият му сезон с професионален договор бе миналата година с Ямбол. Там той тренираше и играеше под ръководството на Тони Дечев, с когото ще продължат да работят заедно, но вече в Балкан. С екипа на Ямбол той изигра 27 мача, в които има средно по 6.5 точки, 1.9 борби и 2.8 асистенции.

Константин Тошков е роден през 2002 година, играе на позиция гард, висок е 186 см. Продукт е на добрата школа на БУБА баскетбол, при мъжете игра и в Левски. Премина през всички национални формации. На европейското в Сараево през 2018 година бе титуляр във всичките 8 мача и е трети в класацията по асистенции на това първенство.

Заради известни здравословни проблеми Константин Тошков не можа да вземе участие това лято с младежкия национален отбор до 20 години на европейското - дивизия Б в Грузия.

Източник: http://balkan-basket.com/

Ключови думи: Балкан , баскетбол , младежки национал

Коментари (6)

  • Отговори (5) (4)
    1. добавен от: Анонимен 11 Август, 16:04

    И на този кмета дава 5 хиляди лева, па вие работете цела година за тоя

    • (5) (5)
      1. добавен от: Анонимен 11 Август, 16:20

      Пробвай се и ти и изкарвай и по 10 хиляди, няма да ти завиждам, честно.

  • Отговори (8) (2)
    2. добавен от: Анонимен 11 Август, 16:04

    Plemenik na titi !!!
    ЧЕСТИТО !!!

  • Отговори (5) (3)
    3. добавен от: Анонимен 11 Август, 18:35

    Жалко, че и в спорта трябва да бъдеш син,племенник на някого,за да ти дадат шанс.И само не ми казвайте колко отговорни и трудолюбиви били,сигурно е така,но знам още много не по-малко трудолюбиви и отговорни, при това и талантливи,които се отказаха.Затова няма да имаме сериозни успехи при подрастващите в нито една възраст на европейските първенства.

    • (3) (1)
      1. добавен от: Анонимен 12 Август, 07:59

      Не само в спорта е така. Децата на актьорите стават актьори, децата на лекарите стават лекари, децата на световно известните певци стават певци, децата на адвокатите стават адвокати, защо децата на спортистите да не стават спортисти? Именно в тях е заложен генът да работят тази професия. Примерът на родителите в семейството показват пътя на детето отрано към каква професия да се ориентира. Не виждам нищо възмутително и смущаващо. Да, шансът да пробиеш в определена дисциплина в спорта, е необходимо много пъти да имаш вуйчо владика, но това е от време оно. Ако си работодател, гледаш да вземаш на работа познати или четеш CV-то на кандидатстващия и цедиш през сито.

  • Отговори (3) (3)
    4. добавен от: Анонимен 11 Август, 20:09

    Жалко, Балкан приключи

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete