Петък, 26 Април 2024, 22:30

Балкан с първа победа в предсезонната подготовка

13 Септември 2021, 19:37
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 799 0


Балкан победи Здравле Лесковац в първия си приятелски мач от сезонната подготовка. Зелените бяха гостуващ тим на Здравле Лесковац, като се наложиха с резултат 81-72.

Балкан водеше пре цялата игра, като във второто полувреме успяха да натрупат по-голяма разлика.

Дерик Маркс отбеляза най-много точки - 23, Митко Димитров - 12, по 10 имаха Николай Грозев и Илиян Пищиков. С 8 се включи Денислав Вутев, 7 имаше Калил Дюкс, по 4 Крис Минков и Михаил Гавазов, 3 отбеляза Здравко Христов.

Старши-треньорът Небойша Видич бе доволен от показаното в Сърбия, но заяви, че все още има много детайли, които трябва да се изчистят в играта. Ето и коментар на треньора на зелените след мача, публикуван в сайта на БК "Балкан":

“За първи мач съм доволен. Има много неща да се изчистят специално за нашите принципи в защита и нападение. Това е, което ме интересува към този момент. Това дали сме вкарали или не, към този момент не мисля за това. Имахме доста отворени стрелби. Не се страхувам от това, че Калил Дюкс , Митко Димитров и Крис Минков не са вкарали много. Контролирахме мача, но трябваше да бъдем над 20 точки. Доволен съм. Играхме с добър интензитет. Един треньор и бивш играч от Лесковац каза, че на моменти играем супер, а на моменти не изглеждаме добре. Това означава, че имаме капацитет, но не можем да задържим още фокус 40 минути. На моменти загубихме комуникация в защита, но за първи мач съм доволен.”

Днес (13 септември) зелените гостуват на Динамик  - Белград.



Източник: balkanec.bg

Ключови думи: Балкан , БК Балкан

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (45)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete