Събота, 26 Октомври 2024, 02:47

Банско с драматична победа над Рилски Спортист

22 Септември, 08:08
(0) (0)
Самоков - Спорт
Прочетена: 159 0


Отборът на Банско постигна трудна победа с 2:1 срещу коравия тим на Рилски Спортист в среща от X кръг на Югозападна Трета лига. Гостите от Самоков започнаха силно и още във втората минута поведоха в резултата след точен удар с глава на Григор Долапчиев.

След ранния гол, Банско пое инициативата и наложи натиск пред вратата на Рилски Спортист. Въпреки многобройните атаки и добри възможности за изравняване от Теодор Чолев, Виктор Ергин, Жоро Рошков и Ибрахим Шериф, късметът не беше на страната на домакините през първата част.

През второто полувреме домакините продължиха с доминацията, но не успяваха да материализират усилията си. В същото време Рилски Спортист организира опасна контраатака, при която гредата спаси Банско от втори гол.

Треньорът на Банско Борислав Хазуров направи ключова смяна, вкарвайки опитния Георги Фикийн в игра. Той веднага се включи активно и след разбъркване в наказателното поле на Рилски Спортист, бе отсъдена дузпа за домакините за игра с ръка. Фикийн застана зад топката и хладнокръвно изравни резултата.

Банско продължи да търси победата, като успя да я постигне в заключителните минути. Владислав Златинов изпълни отлично пряк свободен удар, центрирайки към Фикийн, който с глава донесе трите точки за своя отбор.

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (14)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (89)
70% Complete
Не (311)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (29)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (104)
70% Complete
Всички са маскари. (166)
70% Complete