Понеделник, 6 Май 2024, 19:24

Баскетболистите местят лагера в Самоков от утре

26 Август 2012, 08:40
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 2074 1


Лагерът на националния отбор по баскетбол ще продължи в Самоков от неделя, 19 август. Първият етап от подготовката на „трикольорите“ премина в Правец, след като стартираха европейските квалификации те се преместиха в София, където до сега играха домакинствата си в зала „Универсиада“, а третата част от кампанията ще премине в Самоков.
 
„Местенето в Самоков е планирано. Ние отиваме, за да направим пет тренировки, повечето от момчетата са играли малко или не са играли там. И заради спокойствието също,“ обясни старши треньорът Росен Барчовски.
 
Домакинските мачове с Азербайджан и Люксембург още след жребия за квалификациите бяха насрочени в „Арена Самоков“ в полите на Боровец. Именно там ще е много важният мач с Азербайджан на 2 септември, както и последния ни двубой от този цикъл – с Люксембург на 8 септември.
 
В събота вечер националите получиха почивка от селекционера, а от неделя вече се качват в планината, за да започнат целева подготовка за следващата ни среща – с Швеция на 30 август в Ньоркьопинг.
 
И Христо Захариев, и Станислав Ваклинов остават в групата на националния отбор, след отпадането на Николай Колев по здравословни причини. Според нуждите на Барчовски в следващите мачове ще се избира кой да попълва групата за мачовете и кой да почива.


Източник: gong.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 26 Август, 11:18

    До там ли стигна и баскетбола след като най важните мачове са срещу Азербайджан и Люксембург!!!!!!!!! Но какво се учудвам,нали съвсем скоро Азербайджан ни скри топката!!!

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete