Събота, 11 Май 2024, 17:12

Бат Сали скастри Цолова и Николаев: Не се правете на разследващи органи!

1 Ноември 2013, 11:51
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 1599 1


- Не ни казвайте какво трябва да правим и какво не трябва, не му остана длъжна тв водещата

Спрете да отнемате функциите на разследващите органи, които да установят има ли кражба на ток или няма. С тези назидателни думи депутатът от ДПС Александър Методиев – Бат Сали „отряза квитанциите“ на водещите на Нова телевизия Ани Цолова и Виктор Николаев. Репортер на медията бе сред гневните роми в махалата в Самоков, където назрява бунт срещу некачествения ток. Десетки къщи в циганския квартал останаха без електричество заради дългогодишни кражби на ток.„Не ни казвайте какво трябва да правим и какво не трябва“, не му остана длъжна Цолова и посъветва репортерката: „А ти се пази, че виждаш какво става около тебе“.
 
„Тука няма кражба на ток. Тази процедура – неплащането на нашите хора на сметките, си има история. След като бяха набъбнали до 2000-300 лева на семейство, дойдоха от ЧЕЗ и свалиха всички електромери на нашите хора, които имаха партиди. Забележете, оставиха функционираща елмрежа. Ами 20 години като никой не идва да търси как да бъде заплатена тази елетергия, хората си търсят правата“, заяви разпалено Бат Сали.
 
Представител на община Самоков, който бе сред ромите в махалата, заяви, че в момента се актуализира кадастъра и въз основание на това ЧЕЗ ще има възможност да възстанови партидите.
 
„Искаме качествен и редовен ток, ще си плащаме, щом го ползваме. Ще направим още демонстрации, за да ни се пусне токът. Какво можем да направим ние, едни бедни хора, освен да се съберем и да стачкуваме?“, заявиха ромите от махалата в Самоков. 


Източник: blitz.bg

Коментари (1)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 1 Ноември, 16:47

    Точно така , мангал, за какво те сложиха в Парламента.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (232)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (132)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (49)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (67)
70% Complete