Четвъртък, 16 Май 2024, 23:08

Байерн Мюнхен се цели в Димитър Бербатов

11 Януари 2012, 13:22
(0) (0)
Свят - Спорт
Прочетена: 1257 0


Четирикратният европейски клубен шампион Байерн Мюнхен отново поглежда към Димитър Бербатов, твърди германското списание "Шпорт Билд".

В момента баварците търсят класен нападател за новия сезон и освен Бербатов в списъка от желани стрелци се намира и голаджията на Базел Джердан Шакири.

По всяка вероятност от Мюнхен ще си тръгне Ивица Олич, който наскоро бе похвален от наставника Юп Хайнкес, но хърватинът е често контузен през последната година и половина.

Ролята на резерва на Олич открито говори за намеренията на президента на тима Ули Хьонес да се раздели с него. В договора на футболиста е записано, че контрактът му автоматично се удължава, ако той изиграе 25 мача през сезона.

В същото време договорът на Берба в Манчестър Юнайтед изтича през лятото. Мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън вече обеща, че контрактът на българина ще бъде удължен за още една година.

Желанието на Бербатов е да остане на стадион "Олд Трафорд", но ако той не преподпише с "червените дяволи", ще може да акостира в Мюнхен като свободен агент и да си издейства по-добри параметри на контракта с баварците.

Източник: dnes.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete