Неделя, 5 Май 2024, 07:02

БДЖ: Община Своге нямаше забележки по разписанието

18 Декември 2015, 14:57
(0) (0)
Своге - Новини
Прочетена: 2953 18


БДЖ е изпратило писма до 100 общини и областни центрове във връзка с новото разписание още през лятото. 47 от тях не са ни отговорили, 35 са без забележки и единствено 18 общини са дали възможности за корекции, голяма част от които сме съобразили. От община Своге разписанието, което е било изпратено още през лятото, е било прието без забележки – това обясни днес на пресконференция Димитър Костадинов, управител на „БДЖ-Пътнически преводи”.

От железопътната компания коменираха последните промени в разписанието за движение на влаковете, които бяха посещнати с неодобрение в някои населени места. То е изготвено на база на анализ на предходната година. Всички забележки и сигнали от клиенти сме се опитали да ги приложим в новия график, обясни Димитър Костадинов. Основните оплаквания от клиенти са в няколко направления. Едното е София-Лакатник. В направлението на сутрешните влакове има промяна за два влака, които не спират на две от спирките - Бов и Церово. Влакът, който пътуваше до Лакатник в момента спира до Своге. Той ще продължи до Лакатник, за да се удовлетвори искането на нашите клиенти, успокои присъстващите шефът на БДЖ. Проблемите възникват, защото много ученици и работещи в София използват услугата.

Български държавни железници работят и по реализиране на идеята за единна карта за пътувания в крайградските влакове и градския транспорт.


Източник: balkanec.bg

Коментари (18)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 18 Декември, 16:48

    Ма зор му е било на Цветков ще има ли влак или не, та да отговаря на БДЖ,камо ли па да възразява.Той си се вози с джипа,какво му пука за нас,пътуващите.Поредната му незаинтересованост. :x

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 18 Декември, 17:43

    пак поредна манипулация,става въпрос за зимно разписание!Престанете да обвинявяте Цветков,вижте проблемите на хората от Община Своге. Днес 18.12.2015 г. отново,няма вода в Своге,моля ВИ вижте, какви са последиците от улицата на която е спукан водопровода! Жителите на град Своге се интересуват,до кога ще има такива проблеми!Кога Община Своге ще реши проблемите!Не се интересуват, кой е кмет! Искат да живеят в Община Своге, плащат си данъците и очакват проблема да се реши!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: синонимен,ох,анонимен 18 Декември, 17:54

    еха, не чететели какво пише отгоре? Писмото е от лятото и надали отговора на общината е трябвало да е през ноември. А стига, Ченча е трябвало да се размърда и да отговори. А па добре,че водата хич па не спираше цяло лято.

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: до 2 18 Декември, 18:02

    Четииииии,не като тебе си да бълваш простотии и да очерняш всичко и да го преписваш на Емил.ЧЕТИ за какво е статията.За нищо не ставаше бившия кмет,добре че Емо го победи.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 18 Декември, 18:03

    хахахаха добре че водата не спира при оня хахаха,смешни ставате вече

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 18 Декември, 18:41

    Абе незнам за вас ама в Ботевград и сега си нямаме вода

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Пламен 18 Декември, 19:27

    Д.Радкова кой знае къде е веяла перука кога е требвало да се отговаря на това писмо.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 19 Декември, 00:22

    То и Aтaнaсов преди години отговори,че той не пътувa с влaк и рaзписaнието не го интересувa,но сегa всякa сутрин го срещaм във влaкa.Тaкaче,всичко тече,всичко се променя,дa не е вятърa нa промянaтa дa отвее Цветков нa тренa.A рaзписaнието си е било негов aнгaжимент,но той и компaния когa ли ги е било грижa зa обикновенния човек.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 19 Декември, 12:28

    Хахаха няма как да стане това

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Безкрайно анонимна 19 Декември, 18:10

    Е какво като Община Своге не е имала забележки. ХОРАТА имат. ХОРАТА пътуват. ХОРАТА плащат данъци, за да хрантутят такова бездарни некадърници като пишещите разписанията. Да не би да е работа на Общината да подложи на обществено обсъждане решенията на БДЖ?! Изобщо, тая работа с писмата до общините е измиване на ръцете от страна на железницата. Те могат да поискат съдействие от администрациите за предизвикване на такава дискусия, но да изискват становище... от къде на къде? Общините виновни, че безсрамници.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (213)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (129)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (62)
70% Complete