Четвъртък, 18 Април 2024, 21:34

"Бетон Габър" спечели футболния турнир на Трудовец (Снимки)

28 Септември 2013, 11:03
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 8404 15


”Бетон Габър” зае първо място в днешната надпревара за купата на есенния футболен турнир, организиран от Кметство с. Трудовец. Това е редовно издание на спортната инициатива, която се провежда в памет на Стамен Николов и е продължение на неговото дело за развитие на футбола в Трудовец. В турнира взеха участие 4 отбора от селото, групирани на териториален принцип - "Ракитин", "Бетон Габър", "Маракана", "Урожай".

Съдийският състав се състоя от главен съдия Георги Николов Чинов, Васил Стоянов - дежурен секретар и Кирил Вутов. Спонсор на мероприятието е Кметство Трудовец. Наградният фонд осигури на 4-те отбора по 100 лв. и грамота.

Присъдени бяха награди за гол-майстор на Пламен Вутов от отбора на "Бетон Габър" и за най-добър вратар на Александър Маринов от отбора на "Ракитин". И двамата получиха индивидуални купи и грамоти.

Турнирът беше открит с двубоя между "Ракитин" и "Маракана". Отборът на Ракитин още в самото начало успя да поведе в  мача, като красив гол вкара Николай Бончев. През цялото време домакините от отбора на Ракитин контролираха играта и не даваха шансове за голови положения на своя противник. През втората част, гол на Камен Каменов реши всичко в мача и така момчетата на "Ракитин" се класираха за финала.

Вторият двубой беше между отборите на "Урожай" и "Бетон Габър". Мачът вървеше доста равностойно, нелепа грешка на защитник от "Урожай" извади на удобна позиция Пламен Вутов и той не сгреши. Така на полувремето мачът завърши с крехка преднина на "Бетон". Втората част отбора на "Урожай" се хвърли да изравни резултата, но така се оголиха в защита и след една контра атака, Васил Василев вкара втори гол за "Бетон". Последва втори гол на Пламен Вутов. Краен резултат 0:3

Малкият финал беше между отборите на "Урожай" и "Маракана". Момчетата на "Урожай" започнаха много силно и само липсата на късмет ги лиши от възможността да поведат в резултата. Отборът на "Маракана" успя да се спаси и да доведе двубоя до резултат 0:0. След късмета при дузпите, отбора на "Маракана" успя да победи.

Финалистът беше определен между отборите на "Бетон Габър" и "Ракитин". Мачът започна с натиск на отбора на "Ракитин", като първата голова възможност беше пред тях, но удара на Свилен Стоянов, мина в страни от вратата. При една от грешките в изнасянето на топката от отбора на "Ракитин", Васил Василев успя да открадне топката, последва комбинация с Пламен и отново Васил Василев успя да преудолее вратаря на Ракитин. На полувремето резултата беше 1:0 за "Бетон". Втората част и двата отбора имаха шанс да вкарат, но и двамата вратари успяха да отразят ударите на нападателите. Краен резултат 1:0 и шампионската купа спечели "Бетон Габър".


Публикуваме реда на срещите с постигнатите резултати:
„Ракитин” - „Маракана”  2:0
„Урожай” - „Бетон Габър”  0:3

Малък финал:
„Маракана”  -„Урожай”  0:0

Финал:
"Бетон Габър" - „Ракитин” 1:0


Източник: balkanec.bg

Коментари (15)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 28 Септември, 12:28

    Браво Панкрат

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 28 Септември, 12:31

    Освен, че се изпопребихме, друго не стара. Вини се беше развилнел, все едно къщата си е заложил :!: :!: :!: Чинов нищо не виждаше, той си говореше с хората около него.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 28 Септември, 12:47

    Снимки от банкета, ще има ли :)

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 28 Септември, 12:54

    ,#2 boli nal

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 28 Септември, 13:03

    Кой сега е номер едно,ти да видиш ,да не съм та чул

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 28 Септември, 13:35

    Момчета, продължавайте в същия дух. Първо место за всички подържащи спортния дух на селото, и все пак честито на БЕТОН- ГАБЪР.

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 28 Септември, 14:21

    Панкри е номер 1, къде се слагате не ми е ясно, само че Киро му отне призовото място за вратар на турнира, без нито един гол.

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 28 Септември, 21:20

    Pankrata e nomer 1 golqm taktik\
    evala pankrat

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 29 Септември, 06:44

    Бесни селяни !

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 29 Септември, 16:23

    Бе стигате с тоя селянин секи път , когато нещо стане в Трудовец.Селските джентълмени поритали топка.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (40)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete