Вторник, 16 Април 2024, 09:21

Без изненади в АФЛ Ботевград при подновяването на мачовете

4 Октомври 2020, 18:24
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 1359 0


Днес (4 октомври) бяха подновени оставащите мачове от сезон 2019/20 на АФЛ Ботевград. За жалост зарядът на аматьорската футболна лига спадна доста в последно време и в напдреварата останаха само 4 отбора, които да довършат започнатото.

В първия мач за деня се изправиха Никсметал Груп и Сименс. Съвсем очаквано символичните домакини наложиха авторитета си от първата минута и нямаха затруднения със своя скромен опонент. Никсметал Груп се озова напред в резултата след 10 минути игра и въпреки че цифрите бяха изравнени 2 минути по-късно, в последствие първият в моментното класиране превкючи предавката и прегази съперника си. Краен резултат - 9:3.

Не толкова лесно беше за трикратния шампион Мургаш Врачеш, който се изправи срещу стабилния тим на Сириус. Двубоят бе олицетворение на динамичен футбол, придружен със заряд и емоция. Срещата също така бе чудесен спомен за някои от най-интригуващите мачове, които са били част от АФЛ Ботевград. Първи напред в резултата изненадващо или не излезе отборът на Сириус. До 19-ата минута символичните гости имаха аванс, като позволиха изравняване именно тогава. В последствие тимът на Мургаш Врачеш се добра до пълен обрат и в много голяма част от срещата поддържаше крехкия си аванс, а головете се редуваха, като Сириус стоеше плътно прикрепен в резултата до именития си съперник. В крайна сметка въпреки находчивостта на "жълто-сините", опитът и класата си казаха думата и шампионите от Мургаш Врачеш надделяха, продължавайки борбата си за първото място. Краен резултат - 8:5. 

Програма, резултати, класиране и голмайстори можете да откриете тук.




Източник: balkanec.bg

Ключови думи: АФЛ Ботевград 2019

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (118)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (39)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (47)
70% Complete