Сряда, 21 Февруари 2024, 17:10

Без обсъждане остана докладната за изграждане на открита ледена пързалка на мястото на баскетболната площадка

30 Септември 2021, 20:41
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 1077 1


Докладната за изграждане на открита ледена пързалка на мястото на баскетболната площадка в близост до ППМГ "Акад. проф. д-р Асен Златаров" и вече съществуващата закрита ледена пързалка не бе обсъдена на днешното заседание на Общински съвет - Ботевград.

Причина за това беше фактът, че баскетболната площадка не е част от Програмата за управление и разпореждане с общински имоти.

Адвокат Христо Якимов разясни ситуацията:
"Формално хокейният клуб отговаря на условията да ползва безвъзмедно общински спортни имоти, но има пречка - в Програмата за управление и разпореждане с общински имоти не е включена тази баскетболна площадка. За да бъде разглеждано отдаването на този имот на който и да е, би трябвало първо той да бъде включен в тази програма. Едва след това Общинският съвет може да се произнесе. Затова считам, че тази докладна е недопустима за разглеждане."

Освен юридическите причини повод за пропускане на разглеждането на докладната бе отсъствието на вносителя.Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ОбС , Обс-Ботевград

Коментари (1)

  • Отговори (3) (2)
    1. добавен от: Анонимен 1 Октомври, 14:30

    Няма нужда да се обсъжда щом касае спорт различен от баскетбола - това и на малките деца вече е ясно. Всичките пари са за баскетбол - нищо, че няма консумативи в болницата.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

отговори
Да (75)
70% Complete
Не (152)
70% Complete
Не знам (14)
70% Complete
Сумата трябва да е по-малка (24)
70% Complete