Неделя, 19 Май 2024, 11:43

Благородна инициатива на група момчета от Трудовец

27 Май 2014, 10:11
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3687 23


На всички ни е известно, че животът е движение. В Трудовец младежите с удоволствие играят футбол. Средището е площадката в центъра на селото, известна като „клетката“.  Навярно името идва от оградата, която изцяло е от стоманена тел.
 
Днес, няколко години след откриване на спортната площадка, оградата се разпада, а футболните врати са счупени. Липсващите оградни платна не позволяват на младите хора да упражняват любимия си спорт. В съседство е силно обраслата река Касица, от която е невъзможно да се извади отклонилата се топка.

Желанието за спорт обединява младите хора и според уменията и възможностите си поемат поддръжката на „съоръжението“. Похвално е, че тези спортуващи младежи са изпълнени с положителна енергия и съграждат това, което  другите са разрушили. Разкачената мрежа е заварена, а на мястото на липсващата ограда е опънато платно. Футболните врати са възстановени и вече може да се играе нормално, ако нормално е в 21 век да се играе на асфалтово покритие футбол.

Същите тези момчета, погрижили се да възстановят "клетката" организират и "Детски футболен турнир" до 18 години на 01.06. 2014 г от 9:30 ч. Ще участват четири отбора от селото, като всеки ще играе срещу всеки. Победител е отборът,събрал най-много точки. Съдя на срещите ще бъде Владимир Йотов.

Източник: balkanec.bg

Коментари (23)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 27 Май, 10:31

    Bravo!Dai boje pove4e takiva iniciativi!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 27 Май, 10:54

    Браво момчета !!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 27 Май, 10:56

    Вероятно станах банален, ама къде е онова подобие на човек Драганов? Ще свърши ли най-накрая нещо за Трудовец?

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 27 Май, 11:18

    Браво момчета! Възхищавам Ви се. Дано сте упорити и да успеете да допринесете за развитието на спорта в Трудовец. Организирайте и по-малките деца. За съжаление има и едно разочарование. Много жестоко сте постъпили с бора.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 27 Май, 11:21

    Покрил се. Нали вече е от АБВ, а те не можаха да минат 4% граница. И г-н Георгиев го видя що за подобие на човек е.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 27 Май, 14:03

    :wink:

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 27 Май, 15:24

    Злобата отново започва да Ви разяжда и така ще Ви ликвидира.Явно Вие виждате само пред носа си което говори лошо за Вас.По големият процент Трудовчани не са черногледи и късопаметни и ми дадоха оценка три мандата и аз защитавам тяхното доверие ,така ,че споко.Тази площадка е направена по мое искане ,но Вие не я пазите .Сега се радвам на тези инициатори защото най после някой се е заинтерсувал от опазване на общественото.Не знам кой Вие е заблудил,че съм представител на АБВ това е вестникарска история.Да сте ме чули да се определям като представител на някоя партия, НЕ .Аз съм безпартиен и съм кмет на нсички Трудовчани.Идигнат съм третия мандат от партия ГЕРБ ,но нямам право да бъда тесно партиен кмет.За Вас красавци или красавици кмета на Трудовец не се е крил и няма да се крие.Върша си работата за която са ме избрали Трудовчани и защитавам техните интереси ..А Вие жалки подобия се криете зад монитора и се правите на велики,но не може да бъдете ,просто сте жалки смешници.Запомнете едно от мен зависта е лошо нещо,който завижда той тикога не вижда.Благодаря Ви за коментарите ,но е време да се осъзнаете.Кмет на Трудовец В.Драганов

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: Анонимен 27 Май, 16:13

    Съгласна съм с тезата на кмета Драганов, че докато на общественото не гледаме като на наше, няма да има оправия.

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 27 Май, 16:17

    №3, а ти на какво приличаш? Хайде виж се на огледалото. Доста грубичко и безсмислено се изразяваш.

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 27 Май, 16:47

    Здравейте! Новината, която прочетох искрено ме зарадва. Браво на ентусиастите! Но.8 - абсолютно си прав по отношение на общественото. Не мога обаче да се сългася с тезата на г-н Драганов! Не съм запозната в какво състояние е "клетката", тъй като одавна живея в чужбина, но според мен работата на администрацията далеч не свършва с изграждането на едно съоражение. Поддръжката на такива съоражения също би следвало да е отговорност на администрацията. Не смятам, че някой от играещите там, нарочно е отишъл и го е потрошил (няма логика). Ако повредите са нанасяни с течение на времето, в следствие на играта, тогава според мен състоянието на съоражението определено показва безстопанственост от страна на администрацията. Колкото до състоянието на реката, описано в статията, смятам, че няма нужда от коментар.
    Това е моето мнение по въпроса и не ангажирам никого с него.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (250)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (71)
70% Complete