Петък, 19 Април 2024, 15:15

Близо 100 студенти кандидатстват за стаж в ЧЕЗ

9 Април 2017, 14:51
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2018 0


В края на май ще станат известни имената на стажантите, които ще започнат работа в компанията

Близо 100 студенти подадоха заявления за стаж в компаниите от групата ЧЕЗ в България по време на шестото издание на националното изложение „Стажове“ 2017г. То е организирано от Център „Кариера и възпитаници (алумни)“ на Технически университет-София. Тази година в изложението участваха 82 работодатели, които представиха своите стажантски програми.

Предстои подбор на студентите и в края на май ще са известни имената на стажантите, които ще започнат работа в ЧЕЗ. Компаниите от групата на ЧЕЗ в България търсят млади и високо мотивирани хора, които са проактивни с интерес за дългосрочно развитие. Стажът е възможност за кариерно ориентиране и реализация на младите кандидати.

Дружествата от групата на ЧЕЗ в България и Техническия университет-София си партнират вече шест години и за този период близо 400 студенти преминаха през стажантските програми на компанията, като 102 от тях впоследствие останаха на постоянна работа в ЧЕЗ, a над 15 са на ръководни позиции.

Подкрепата за образованието, спорта и младите таланти е основно направление в политиката за корпоративна социална отговорност на компаниите от групата ЧЕЗ в България. Вече пета година ЧЕЗ раздава стипендии на най-талантливите ученици от 12 клас от технически  гимназии на територията на Западна България в конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ“. Досега в конкурса са участвали 650 участници, от които стипендии са получили 43-ма.

Източник: balkanec.bg

Ключови думи: ЧЕЗ Разпределение

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (168)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (121)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (41)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (49)
70% Complete