Понеделник, 29 Април 2024, 17:25

Ботев (Ихтиман) спря лидера Миньор в много оспорван мач

24 Март, 12:31
(0) (0)
Ихтиман - Спорт
Прочетена: 237 0


Ботев (Ихтиман) успя да спре лидера в Югозападната Трета лига Миньор в оспорван мач, който завърши 1:1. Срещата беше част от 26-ия кръг от първенството, а Йоан Маринов за Ботев и Иванов за Миньор се разписаха в срещата.

Миньор продължава да бъде на върха във временното класиране с актив от 66 точки, докато Ботев се настанява на шестото място с 40 точки. Ихтиманци нямат загуба през пролетта като в последните 7 срещи имат 4 победи и три равни мача.

През първата част от мача игран в Перник Йоан Маринов откри резултата след центриране от корнер, като донесе преднина за Ботев. Въпреки опитите на Миньор, те не успяха да се разиграят и да отговорят с гол през първата полувреме. Възможност за промяна на резултата се откри и за Миньор, когато имаше спорна ситуация в наказателното поле, но съдията не посочи бялата точка.

През втората част от мача Миньор успя да изравни резултата, когато Иванов реализира гол за отбора си, като предотврати загуба за чуковете.

След края на мача, треньорът на Ботев, Валери Свиленов, изрази недоволство от съдийските решения, като коментира, че те са играли срещу "14 човека".




Източник: balkanec.bg

Подобни новини

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (192)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (56)
70% Complete