Неделя, 28 Април 2024, 07:30

БСП обяви предизборните си приоритети в Трудовец

14 Октомври 2015, 22:02
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3326


“Да върнем достойнството на хората от Ботевградска община”. Под това мото се състоя предизборната среща-концерт на БСП в Трудовец тази вечер от 18.30ч.
 
„Аз ще предложа едно ново управление на диалог и толерантност в постоянния дебат за развитието на с.Трудовец. Управление с човешко лице, обърнато към хората”. Това каза кандидатът за кмет на Кметство Трудовец Цветан Ботев. По думите му не са едно или две нещата, които са го накарали да се кандидатирам за кмет на селото. „Тези, които ме познават, знаят, че съм човек на действието, а не толкова на приказките. Целият ми жизнен път и повече от трудовата ми дейност са свързани със селото, с Трудовчани и с общината. Не се кандидатирах и не участвах в надпреварата през миналите години. И сега мисля, че постъпих правилно. Истинската работа в политиката, и особено в управлението, износва бързо. И не е необходимо да си постоянно и неотменно в нея. Не е здравословно нито за управленеца, камо ли за хората. Преяждането с власт, което някои се опитват да наложат, е грешно и пагубно”, каза още Цветан Ботев. Пред избирателите тази вечер, той посочи, че ще предложи едно ново управление на диалог и толерантност в постоянния дебат за развитието на с.Трудовец. Управление с човешко лице, обърнато към хората. Основната му цел е налагане на нова динамика, както в развитието на икономиката, така и в усъвършенстване и умножаване на цялостната инфраструктура на селото. Кандидатът за кмет посочи, че ще работи парите на трудовчани да се харчат за трудовчани. Условията за бизнес да са благоприятни, а кадърните и можещите да получават повече доходи. Накрая кандидатът за кмет Цветан Ботев призова останалите кандидати за кмет да изградят и проведат една европейска предизборна кампания в дух на толерантност и взаимно уважение, в която да преобладават идеи, виждания и ценности за село Трудовец.
 
На сцената излезе водачът на листата д-р Веселка Златева. Пред присъстващите жители на селото тя представи  листата от общински съветници, като посочи, че тя е съчетание от младост и опит. На един от тях, Галя Дикова поднесе букет, тъй като днес тя празнува рожден ден. Д-р Златева призова трудовчани да подкрепят с бюлетина 17 кандидатът на левицата Цветан Ботев, като подчерта, че неговата кандидатура има ясна визия за промяна в модела на управление на селото. Доверието към него си заслужава и заради това, че е достатъчно известен, а предизборните послания реализируеми.
 
 
Кандидатът за кмет на общината адв. Христо Якимов подчерта, че вятърът на промяна вече се усеща. Със закъснението си на предизборната проява той посочи, че важно дело днес е индикатор за бъдещите събития в управлението на общината. Пред част от присъстващите – пенсионерите Якимов заяви, че  картите за безплатно пътуване на пенсионерите в никакъв случай няма да бъдат елеминирани. Това заслужи ръкопляскания в залата. „Тези карти вие ще можете да продължите да ползвате. Те се заплащат с пари от държавата и никой няма право да ви ги пипне.”, подчерта адв. Якимов. Накрая Христо Якимов призова присъстващите да подкрепят кандидатурата на Цветан Ботев с бюлетина № 17.
 
От трибуната призив за подкрепа към Ботев и цялата листа за общински съветници, както и за кандидата за кмет на общината Христо Якимов отправи Цветан Коцев, дългогодишен партиен ръководител и зам. областен председател на БСП. Той подчерта, че е убеден в безкористността и волята на всички тях да отстояват лозунга “Да върнем достойнството на хората от Ботевградска община”.

 В подкрепа на кандидаидатите за кметове и съветници от бюлетина номер 17 концерт представиха група "Грамофон".

* Предизборна публикация

Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete