Петък, 29 Март 2024, 00:42

БСП обнови редиците си в Тудовец

16 Март 2012, 23:14
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 4937 14


Весела Въгларска бе приета днес в редиците на партията в с.Трудовец. Това стана  по време на среща на местната структура с депутата Драгомир Стойнев в сградата на младежкия дом. Зад гърба си Въгларска има богат професионален опит. Тя е доскорошен  мениджър в бившата „Епик” , била e мениджър на офиса на ЗД”Алианц България” и икономист- финансист в ” ТЕДА-ММ”. Депутатът Стойнев поздрави младата партийка и й подари една червена роза. Весела благодари на всички за подкрепата и изрази надежда, че всички заедно могат да постигнат много повече. Според нея всеки млад човек трябва да търси реализация независимо дали в професионална област или в обществения живот. Избрала е БСП за своя партия, защото смята, че тя дава възможност и необходимия стимул на всички млади и амбициозни хора да изградят и реализират своя потенциал тук в държавата в полза на своя народ, защото тя  е социалната партия, сподели тя пред всички.

 На срещата с партийните членове Стойнев очерта основните злободневни теми в БСП и извън нея. Според него тиражираните в медиите твърдения за сблъсъка на Сергей Станишев с Георги Първанов за лидерския пост са основателни. Той обаче заяви, че този сблъсък не е в интерес на партията. Стойнев смята, че този проблем би било удачно да се решава вътре в БСП, а не извън БСП. Партийни членове дадоха предложения да се изпратят писма до ръководството на партията, този конфликт да се спре. Стойнев застана зад идеята и заяви, че в крайна сметка делегатите на предстоящия конгрес ще се произнесат кой ще бъде лидерът на партията. Като жив организъм я определи Стойнев и затова няма да се разцепи, смята той, за разлика от ГЕРБ и партията на Иван Костов, които се управляват еднолично.
Като председател на социалната комисия в Народното събрание, Стойнев заяви, че за социална политика днес не може да се говори. Според него с новата пенсионна реформа младите хора са обречени никога да не се пенсионират и по този начин се отнема едно социално право на българина. По негови думи нищо не е налагало вдигането на стажа за пенсионирането. Стойнев заяви, че днес правителството пести пари от младите семейства и, че сме на първо място в Европа по работещи бедни. Той посочи , че по проучване на „Медиана” 90 хиляди българи между 20 и 29 г. мислят да напуснат България. Това очертава тежка демографска картина за следващите 15-20 г., смята депутатът. Той обяви, че като председател на социалната комисия е инициирал 3 промени в законопроекта в Закона за труда и социалната политика с конкретни мерки да се помогне на младите хора.
Като задача пред БСП той посочи, че тя трябва да се обърне към хората и то веднага. И не е важно кой е първи в лидерството на партията, а как тя печели изборите. Затова залогът на 48-ия конгрес на БСП трябва да е антисоциалното управление на сега управляващите.

Източник: balkanec.bg

Коментари (14)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 17 Март, 10:04

    Тая на Дружето кво се бута навсякаде, ми неиде при пияницата си.

  • 2.

    Коментарът беше изтрит поради използването на нецензурни или неуместни изрази!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 17 Март, 19:29

    Валентина наистина не е авторитет за партията :!: :?:

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 18 Март, 06:26

    За при Петко Данчев - става.

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 18 Март, 11:53

    Е Петко си я дондурка нормално да става за там. ама за друго нищо нестава.

  • Отговори (0) (0)
    6. добавен от: Анонимен 18 Март, 15:29

    ama razbrah 4e mnogo obi4a v dupeto. i v ustata posle .

  • Отговори (0) (0)
    7. добавен от: Анонимен 19 Март, 10:48

    Opravete si zaglavieto!!!!!!!!!!Nqkolko dni stoi taka!!!!!

  • Отговори (0) (0)
    8. добавен от: dobrev 19 Март, 23:21

    ivana karadjova e sram za stoletnicata :x

  • Отговори (0) (0)
    9. добавен от: Анонимен 20 Март, 15:13

    какъв трябва да си за а си авторитет за столетницата

  • Отговори (0) (0)
    10. добавен от: Анонимен 21 Март, 15:15

    в епик беше обслужваща на каса в лафката, след което менажираше няколко чистачки.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (2)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (105)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (110)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (31)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (36)
70% Complete