Понеделник, 6 Май 2024, 22:14

Чавдар Костов: Още имаме някакви шансове

31 Август 2012, 07:00
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1742 3


Чавдар Костов бе най-добрият баскетболист по екип на България срещу Швеция. Неговите 20 точки обаче не стигнаха на националния отбор да си тръгне от Норкьопинг със загуба, която да ни устройва, а това означаваше под 5 точки, или до 5 точки.

Гардът бе почти безупречен в стрелбата за 2 точки с 4/5 (80%) и от линията за изпълнение на наказателни удари 9/10 (90%). Изневери му тройката, както и на всичките му съотборници - 1/4 (25%). Ето и какво сподели юношата на Левски, който ако не подпише в чужбина, остава при сините през новия сезон:

"Започнахме мача много напрегнато, защото знаехме, че до голяма степен това е срещата, която може да предреши класирането ни за европейското първенство. Въпреки това се опитахме да стоим здраво на терена. Имахме своите шансове да победим Швеция, дори и когато се налагаше да наваксваме в резултата", ядосва се за поражението в Норкьопинг Чавдар Костов.

"Стопихме разликата до две точки и от там като че ли малко се превъзбудихме. Допуснахме поредица от груби грешки. Това ни попречи да се върнем в последните минути в мача, а на нас ни трябваше загуба до пет точки, или под пет точки. Уви, не успяхме. Гледаме напред, защото имаме още три мача и още нищо не е изгубено. Задължително трябва да спечелим с разлика срещу Азербайджан и Люксембург у дома, ще гоним победа и над Германия като гости и това е", сподели след срещата Костов.

Източник: http://bball.bg

Коментари (3)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 31 Август, 08:13

    Алоо балканец, в крайна сметка какъв е резултата, как е свършил мача?????

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 31 Август, 08:52

    #1 Ами ако прочетеш внимателно новината ше разбереш, че България отново загуби.

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: до 2 31 Август, 14:55

    За резултата питам бе главун, то е ясно, че сме загубили и без да чета статията, ама с колко сме паднали, първо с това се започва, а след това с разсъжденията и мислите.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete