Петък, 26 Април 2024, 00:16

ЧЕЗ Електро България получи награда "Истински лидер"

13 Декември 2021, 20:45
(0) (0)
България - Новини
Прочетена: 438


За шеста поредна година дружеството бе отличено от ICAP България за лидер в сектора и прилагане на положителни бизнес практики

За шести път „ЧЕЗ Електро България“ АД стана носител на приза „True Leader“, връчван от ICAP България. Инициативата отличава всички компании в страната, покриващи едновременно измерими и обективни критерии за 2020 г.: висока доходност, увеличение или запазване на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност.
Наградите на отличените бяха връчени на 8 декември 2021 г. на официална церемония в София. Христо Бабев – Главен финансов директор и член на Управителния съвет на дружеството получи наградата за „ЧЕЗ Електро България“ АД.
„От името на ЧЕЗ Електро благодаря за отличието и използвам случая да изкажа специална благодарност за доверието към всички партньори и клиенти – близо 2 млн. индивидуални и корпоративни.
Наградата е оценка и за екипната работа на служителите на дружеството, чийто професионализъм и отговорност са причината да продължаваме да бъдем водеща компания в сектора.
Получаването на това отличие за шести път силно ни мотивира да запазим лидерските си позиции, като съсредоточим усилията си върху повишаване на качеството на предлаганите на клиентите услуги и разширяването им, включително и чрез синергия с дружествата от групата на новия собственик Еврохолд“, каза Христо Бабев при получаване на наградата.
ICAP България е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа, одобрена от Европейската служба по ценни книжа и борси /ESMA/ като „Агенция за кредитен рейтинг“ и за девета поредна година отличава водещите компании в България с наградите „True Leaders“.








Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (123)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (44)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (54)
70% Complete