Четвъртък, 2 Май 2024, 02:10

Дамски кожен клин подходящ за всеки повод

9 Август 2023, 21:10
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 770


Чудите се с какво да съчетаете кожен клин в един последователен стайлинг? Вижте нашите предложения

Кожен клин в различни комбинации
Как да носите кожен клин, за да изглеждате винаги стилно и елегантно? Вталените, хлъзгави и леко лъскави дамски клинове ще ви дадат невероятно самочувствие. Така че не се страхувайте да ги включите в пролетните колекции, защото това със сигурност е един от най-женствените елементи в женския гардероб. В секция клинове на онлайн магазин Евиза можете да намерите елегантен черен клин, който може да бъде чудесен заместител на латексовия клин.
Запознайте се с нашите идеи за успешни стилизации.
Кожените клинове са модерни панталони от непрозрачна, по-плътна материя, по които звездите буквално са полудели. Те посягат към моделите от изкуствена кожа не само за страхотни излизания на сцена, но и за бизнес среща.

Гъвкавият латексов плат е идеален за клинове. Може идеално да пасне на женската фигура, подчертавайки нейните предимства. В същото време, като се обръща внимание на всички стеснения и извивки. В допълнение, тъканта обикновено има блясък, което добавя сексапил.

Кожени клинове в ежедневна версия: изберете семпли кройки
Рецепта за успешен аутфит, при който сме избрали за основа латексов клин? В случая този панталон е толкова силен стайлинг акцент, че трябва да заложите на неутрална кройка на горнището, за да не нарушавате хармонията на цялото. Затова нека се съсредоточим върху прости, спокойни кройки блузи и пуловери с класическа форма. Правилото не важи за цвета: определено можете да се развихрите на този квадрат. Заслужава да се отбележат и интересни и преди всичко удобни спортни суичъри, както и дамски топове и блузи. Интересно предложение е и съчетание на клин с жилетка в сочен цвят лайм флуо. Друг път ботуши в цвят на наистина наситено пожарникарско червено. Още повече, че и двата цвята имат шанс да се превърнат в безспорните хитове на всеки сезон.

Всичко в черно: лесен трик, за да направите краката си по-дълги
Ако все още не сте сигурни дали коженият клин е за вас - ще получите подобен ефект, като изберете дълбок черен клин, който се предлага в нашия магазин. Освен че разполагат с еластичен, широк колан и много висока талия, които перфектно оформят фигурата ви, но и с помощта на един хитър трик можете допълнително да удължите и отслабите прасците и бедрата си. Всичко, което трябва да направите, е да обуете боти или къси ботуши в същия нюанс с черния клин Евиза. Ефект? Невероятно издължени крака, които изглеждат безкрайни.

Кожен клин - стайлинг за работа
Подходящо ли е да носите кожен клин в офиса? Да, но в случая заложете на техния матов вариант. За да изглежда комбинацията официално – облечете по-дълга, овърсайз риза, която покрива задните части, не е задължително бяла. Можете да завършите всичко с жилетка в наситен цвят. Подобна комбинация ще бъде страхотна в комбинация с велурени мокасини или - за да е по-агресивно - бели кецове. Не забравяйте за аксесоарите - само един е достатъчен, например под формата на модерен часовник на гривна с голям оригинален циферблат. Какво мислите?


Източник: balkanec.bg

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (206)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (127)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (59)
70% Complete