Събота, 27 Април 2024, 23:15

Дамско рали в Самоков

11 Март, 09:40
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 333 0


Рали "Осми март" в Самоков се проведе с великолепно представяне от страна на всички участници. Кметът на общината инж. Ангел Джоргов откри състезанието и поздрави дамите за тяхната смелост да участват, пожелавайки им успешно и безаварийно състезание. Всички участнички получиха букети и сладки подаръци.

Дизайнерът на трасето Любомир Рангелов обясни правилата преди старта, който беше даден от кмета Джоргов. На събитието присъства и народният представител Валентин Милушев.

В състезанието участваха 10 автомобила в различни категории, като дамите демонстрираха своите умения в преден и заден паркинг, слалом и осморка. Всички се представиха отлично.

В класацията на най-многобройната категория първо място спечели екипажът с пилот Константина Иванова, на второ място е Олга Амбарева, а на трето - Ралица Иванова. Победителите получиха купи и парични награди от Община Самоков.

В другата категория първо място зае Венеса Кроснева, която получи специални подаръци от организаторите. В класа на електромобилите първо място зае екипажът Габриела Попйорданова с навигатор Валентин Милушев.

Най-голямото признание, шампион на дамско рали "Осми март" – Самоков 2024, спечели ветеранът Констанца /Кети/ Томова, която получи специална купа и парична премия от Община Самоков.

Дори и мъжки екипажи се включиха в демонстрационни карания, подчертавайки, че подобни състезания са атрактивни и играят важна роля в призоваването към безопасно и отговорно шофиране.


Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (124)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete