Петък, 17 Май 2024, 11:43

Даниела Колева получи наградата „Най-добър директор”

22 Май 2015, 14:19
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 2816 5


Връчени бяха първите отличия на Областния управител за принос и високи постижения в развитието на образованието, културата и медиите в Софийска област . Под звуците на химна на българската просвета „Върви, народе възродени”, в навечерието на 24-ти май, г-жа Росица Иванова награди с грамоти и почетни плакети изявени дейци в тези сфери, постигнали високи постижения в работата си през изминалата година.
 
Г-жа Даниела Колева – директор на ПМГ „Акад. Проф. д-р Асен Златаров” – гр. Ботевград, беше отличена като най-добър директор в Софийска област през учебната 2014/2015 година, а ръководеното от нея училище получи приза за най-добро училище в региона. Плакет и грамота като най-добър учител в областта получи г-жа Донка Славчева, която е преподавател по предмети от т.нар. философски цикъл в СОУ „Св. Паисий Хилендарски” – гр. Златица.
 
Като най-изявен деец на културата в Софийска област и скорошния си 70-годишен юбилей, почетен плакет и грамота получи и голямата оперна прима, прославила България в цял свят, г-жа Христина Ангелакова.
 
Отличен беше и регионалният „Софийски вестник”. По повод 10-годишния юбилей, който чества изданието тази година, неговият издател и главен редактор г-н Христо Йорданов също получи грамота и плакета на Областния управител.
 
Церемонията по награждаването се състоя съвместно с раздаването на ежегодните отличия на РИО-София област, в която началникът на инспектората г-н Христо Андреев отличи на свой ред заслужилите в сектор образование.
 
Присъстващите на церемонията се поздравиха с предстоящия 24-ти май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост, пожелаха си нови сили и успехи, да работят със същото желание и любов. Наградените не скриха вълнението си от оказаната им чест, споделяйки, че трудът им не остава незабелязан и им носи най-голямо удовлетворение. Те благодариха на г-жа Росица Иванова за инициативата подобни отличия да бъдат връчени и я увериха, че това ще ги стимулира да работят и занапред със същата амбиция и вдъхновение.
 
Областният управител на свой ред сподели намерението си тази церемония да се превърне в традиция за Софийска област. Г-жа Росица Иванова изказа почитта, която изпитва към учителската професия, осъзнавайки, че именно учителите изграждат най-важното – бъдещото поколение на страната ни, което е изключително отговорна мисия, и може да се реализира само от хора, обичащи младите и работата си.
Присъстващите на церемонията бяха поздравени от талантливата Любомира Вушева – ученичка от награденото училище в Ботевград и децата от вокалната група на СОУ „Св. Св. Кирил и Методий” - гр. Сливница.

Източник: balkanec.bg

Коментари (5)

  • Отговори (0) (0)
    1. добавен от: Анонимен 22 Май, 14:49

    Поздравление за г-жа Колева и още много успехи!

  • Отговори (0) (0)
    2. добавен от: Анонимен 22 Май, 15:36

    Не я познавам. Но съм бивша ученичка на това училище. Поздравления и все така!

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 22 Май, 19:32

    Обичам това училище! Успех на всички учители и ученици!

  • Отговори (0) (0)
    4. добавен от: Анонимен 22 Май, 20:54

    Аз не :D

  • Отговори (0) (0)
    5. добавен от: Анонимен 22 Май, 22:00

    NAI DOBUR DIREKTOR A MUJA I PETKO KOLEV NAI NEKADUREN I MURZELIV DIREKTOR.OT NEGO I 4EP ZA ZELE NE STAVA,SLEDI SAMO NEVESTITE AMA I ZA TOVA GO NE BIVA.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (245)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (51)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete