Четвъртък, 22 Февруари 2024, 10:20

Decapitated, Incantation и Nervosa отново на българска сцена!

6 Декември 2023, 22:08
(0) (1)
Ботевград - Новини
Прочетена: 428 0


Трите метъл машини ще изнесат общ концерт на 14 март!

DECAPITATED, INCANTATION и NERVOSA ще гостуват у нас по покана на BGTSC на 14 март в столичния клуб „Микстейп 5“ с начало 19:30 часа. Концертът ще бъде открит от швейцарците Kassogtha. На този концерт DECAPITATED ще изпълнят легендарния си албум "Nihility" така както е издаден в далечната 2002 година. Класиците INCANTATION ще ни изпробват вратовете, а NERVOSA най-после ще ни се представят с една от гордостите на нашата сцена Михаела Найденова!

Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!

Билети за концерта ще се продават от 10:00 часа на 8 декември, този петък, в мрежите на Ивентим Бг и Билет Бг. До 11 декември те ще са на атрактивната цена от 50 лева, а след това постепенно ще достигнат 65 лв. Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.
BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Ако искате да споделите и Вашето мнение, трябва да се регистрирате или да влезете с профила си.
Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

Анкета » коментари (5)

Трябва ли общината да финансира Балкан със 100 000лв?

отговори
Да (77)
70% Complete
Не (159)
70% Complete
Не знам (14)
70% Complete
Сумата трябва да е по-малка (24)
70% Complete