Понеделник, 29 Април 2024, 03:36

Делото срещу Калина Саксуборгготска отложено за месец март след обвинения за шофиране при употреба на алкохол

20 Февруари, 16:31
(1) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 715 16


Според съобщение от Окръжната прокуратура в София, делото срещу Калина Саксуборгготска е отложено за месец март. За днешното заседание в Самоков се явил само защитникът на обвиняемата.

Районната прокуратура в Самоков е обвинила Калина Сакскобургготска за управление на автомобил след употреба на алкохол. Тя е била подложена на мярка за неотклонение "подписка".

Според Наказателния кодекс на Република България, за тaкова престъпление се предвижда лишаване от свобода от една до три години, както и глоба от двеста до хиляда лева.

Според разследването, на 19 август миналата година, в района на хотел „Мура“ в курортния комплекс „Боровец“, Калина Сакскобургготска е управлявала лек автомобил и при тестване за алкохол са отчетени 1,5 промила.


Източник: balkanec.bg

Коментари (16)

  • Отговори (5) (10)
    1. добавен от: Минчева 20 Февруари, 17:11

    Не сме държава целенасочено скалъпихме компромат срещу ,Калина, която царска особа от последното българско царство, не уважаваме историята си,злепоставяме малкото останали достойни личности, лица на България. Прав е господин Борисов,че сме лош генетичен материал, царе на интригите гадостите и много завистливи и сме готови да затрием, по умните, достойни и харизматични хора, справка Калина Сакскобурготска. Успех в борбата срещу подлоста и политическите интриги Калина, има хора които са зад теб и в България.

  • Отговори (2) (1)
    2. добавен от: . 20 Февруари, 19:23

    Slay

  • Отговори (0) (0)
    3. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 19:31

    :x :x :x

  • Отговори (2) (5)
    4. добавен от: Анонимен 20 Февруари, 22:57

    Задължително затвор за този алкохол 1.05.Зааатворр година и половина.

  • Отговори (2) (5)
    5. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 04:36

    Какво спечелихме от този скалъпен процес срещу княгиня Калина? Показахме за пореден път, че се отнасяме с хората на по-високо ниво от нас, че изпитваме злоба и завист към тях!

    • (7) (1)
      1. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 07:17

      И как точно тази грозна пияница е повече нещо от всеки от нас?

    • (1) (0)
      2. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 19:25

      Не ти прави чест да обиждаш тази жена с толкова грозни думи. Само простак и комплексиран селяндур,може да използва такива изрази спрямо една дама,а явно си и простак и селянин изтъкан от комплекси . Към теб изпитвам само отвращение и съжаление.

  • Отговори (3) (4)
    6. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 08:04

    Всичко това което се случи с Калина е грозната българка действителност, за да задоволи дребните си и долни страсти човека комплексар е готов на всичко срещу хора като Калина, тя се превърна в изкупителна жертва, в жертвеното агне на хора с низки страсти и определени интереси. Жалки за лицето ни пред Европа и света.

  • Отговори (4) (0)
    7. добавен от: Жечо 21 Февруари, 11:02

    Пияна ли е била, има ли кръвна проба, има. Тогава какво. Каква княгиня е тя. Обикновена гражданка. Съдена да бъде както е по реда на закона.

    • (1) (1)
      1. добавен от: Сашка 21 Февруари, 14:00

      Това, което беше режисирано срещу княгинята, наистина има три аспекти, първия,че властимащите са се уплашили, че същата може да има политически проект за България, второ,че са се опитали на неин гръб да направят дивиденти и да се покажат пред обществото и трето от обикновена злоба, завист и интриганство на определен кръг от хора,никое от тези неща не са изключени, а защо не и трите. Едно е сигурно, доверието р родината ни е сринато и безвъзвратно изгубено и Калина,както и други хора с авторитет ще се сещат с отвращение за България и нейни хора, което е жалко, не сме хора,европейци,а сме едно голямо нищо.

    • (1) (1)
      2. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 15:26

      Сашке, я вземи почети малко и спри да се излагаш. Тази Калина няма и една капка българска кръв. Каква княгиня, кви пет лева, какъв авторитет.

    • (1) (1)
      3. добавен от: Сашка 21 Февруари, 18:27

      Явно вие сте неграмотния, Калина е дъщеря на последния български цар и министър председател Симеон втори и царица Маргарита, така че вие станахте за смях господине пред цялата аудитория на балканец,утре ще напишете,че Симеон е марсианец,а дъщеря му Калина е марсианка. Явно историята не вие силна страна, а и по принцип сте дребнав простак обичаш да се заяжда с хората, но без да има покритие в нищо. Лека нощ господинчо,а утре беж в книжарницата и задължително учебник по история на България.

    • (1) (0)
      4. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 18:39

      Жечо,не се прави на ударен,всички знаем как манипулират дрегера или тест за наркотици, даваха го и по телевизията, как полицаите са заработвали по такъв начин. В случая с Калина, с цел компрометиране са пратили служители точно с такъв дрегера,има много случаи дрегера показва над 1,2,а кръвта идва 0,номера е ако шофьора се хване и вади големите пари, ако не никой не пита защо дрегера е едно, а кръвта друго,но в случая с Калина не става дума за пари,а активно мероприятие.

  • Отговори (1) (0)
    8. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 18:48

    Мирише на активно мероприятие, въпросът е дали е на службите или на отделно лице.

  • Отговори (1) (0)
    9. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 20:46

    Пак се изложихме заради разни комплексари и мижитурки,дано българския съд оправдае Калина и измие позора от лицето на българската държава, и дано самата тя ни прости .

  • Отговори (1) (0)
    10. добавен от: Анонимен 21 Февруари, 22:01

    Калина,всички честни и почтени българи сме с теб, кураж и успех.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички
виж всички

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (4)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (191)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (125)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (55)
70% Complete