Петък, 3 Май 2024, 08:38

Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров за бъдещето на ЦСКА

3 Август 2012, 18:49
(0) (0)
Етрополе - Спорт
Прочетена: 2845 0


Депутатът от ГЕРБ Емил Димитров е един от инициаторите за нова структура на управление в ЦСКА. Ето какво каза Емил Димитров:

"Да, проведоха се разговори с определени хора за ЦСКА. Идеята ни е да създадем инициативен комитет. В него ще влязат бизнесмени, легенди и фенове, които да участват в управлението на клуба. Аз, като фен на ЦСКА, ще съм един от хората в този комитет. Мога да ви уверя, че ще осигурим бюджет за една година напред. Конкретно за Христо Стоичков, мога да ви кажа, че нашата идея е той да е лицето на ЦСКА. Най-вероятно ще стане президент, но не и ако има еднолично управление на "Титан".

До колкото знам, "Титан" няколко пъти обяви, че няма проблем да има нови акционери, а те да са само спонсори на клуба. Нека го кажа така - в инициативния комитет ще има хора с достатъчно добри финансови възможности, които могат да осигурят издръжката на ЦСКА. Не е проблем сред тях да са и от "Титан", ако, разбира се, имат желание да дават пари.

Ако "Титан" откаже да се оттегли като едноличен собственик на ЦСКА, агонията ще продължи, защото е видно, че изпитват трудности с издръжката на клуба. Това е, което мога да кажа. Повече яснота ще има през следващата седмица. Хората, които ще влязат в инициативния комитет ще бъдат обявени когато има нещо конкретно. Едва след това може да се говори за спонсори от нивото на "Газпром" и за ангажименти, които определени хора са поели в тази насока", заяви Емил Димитров.

Източник: http://sportal.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (209)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (128)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (47)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (61)
70% Complete