Събота, 27 Юли 2024, 03:19

Детски футболен турнир "Ракитин 2024" се проведе в Трудовец

7 Юни, 07:17
(1) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 515 1


В събота (2 юни) се проведе детски турнир по футбол "Ракитин 2024" в с.Трудовец по повод Деня на детето и "Ракитинови" празници.

Спортното мероприятие се осъществи с главното съдействие на супермаркет "Фантастико", Футболен клуб "Ракитин", както и кметството на с. Трудовец. Надпреварата е  под егидата на Областен съвет към БФС.

Спортната проява се увенча с успех, след като протече с много настроение сред участниците.

На първо място завърши - отборът на ФК Пожарникарите Тетевен. Втори остана отборът на  ФК "Озрен" Голям Извор, а на трето място завършиха децата от школата на "Балкан" Ботевград.

Четвърти се наредиха ФК "Вихър" (Камено поле), пети остана отбор на ОФК Правец, ФК "Ракитин" (Трудовец) зае шестото място. На седмо място се класира отборът на ФК "Пещера" Галата, на осма позиция ФК "Чавдар" Етрополе.

След края на турнира, участниците получиха награди. Първите три отбора бяха наградени с купи и медали, а най-изявените футболисти получиха индивидуални отличия.

Най-добър вратар: Ивайло Павлов  - ФК "Ракитин" Трудовец
Голмайстор на турнира: Милен Иванов - ФК Пожарникарите Тетевен
Най-полезен играч: Преслав Лазаров - ОФК Правец
Най-добър защитник: Роберто Велев - ФК Балкан Ботевград

В турнира се включиха 8 отбора. Отборите бяха разделени в две групи и се играеше на принципа всеки срещу всеки.  След изиграването на срещите от груповата фаза, се заформиха и двете финални двойки.

За 3/4 място спориха "Вихър" Камено Поле и "Балкан" (Ботевград). Срещата беше изключително оспорвана и се реши в последните минути, като Балкан победи с 0:2.

В големия финал се сблъскаха ФК "Пожарникарите" Тетевен и ФК "Озрен" Голям Извор. Пожарникарите се представиха на ниво в своята група и оглавиха класирането. В спора за първото място децата от Тетевен надделяха с 2:1 над своя съперник в истински футболен спектакъл.

В мача за 5-6 място отново беше изключително интересен между отборите на Правец и Ракитин Трудовец, като при резултат 3:0 ОФК Правец взе победата.

Организаторите изказват огромна благодарност към спонсора на турнира супермаркет "Фантастико".



Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

  • Отговори (3) (0)
    1. добавен от: Мичи 7 Юни, 13:19

    За такива красиви мероприятия няма коментари от анонимните мишки, но ако са хванали някоя пияница и са му взели книжката ще е пълно с анонимковци писачи. Браво на организаторите и на участниците.

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (8)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (48)
70% Complete
Не (167)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (15)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (43)
70% Complete
Всички са маскари. (71)
70% Complete