Сряда, 19 Юни 2024, 16:01

Детски футболен турнир "Ракитин 2024" ще се проведе в неделя

1 Юни, 08:40
(0) (0)
Ботевград - Спорт
Прочетена: 439 0


Тази неделя (2 юни) ще се проведе четвъртото поредно издание на детския футболен турнир "Ракитин 2024", който ще се състои по повод 1-ви юни - "Ден на детето" и като част от "Ракитинови" празници в с. Трудовец.

Спортното мероприятие ще се осъществи с главното съдействие на супермаркет "Фантастико", Футболен клуб "Ракитин", както и кметството на с. Трудовец. Надпреварата ще бъде и под егидата на Областен съвет към БФС. Всички мачове ще се играят на стадион "Ракитин" в Трудовец.

Началото на турнира ще бъде поставено в 9:00 часа. Във футболната надпревара участие ще вземат 8 отбора, съставени от по 15 деца. Участващите тимове ще бъдат разделени в две групи. В груповата фаза се играе на принципа всеки срещу всеки. Първите два отбора от групите играят финал, а вторите се срещат в малкия финал за определяне на 3/4 място. Всяка среща ще бъде с продължителност от две полувремена по 12 минути.

Ръководството на ФК "Ракитин" благодари на супермаркет "Фантастико" за подкрепата в организацията на традиционния детски футболен турнир и пожелава много здраве и успехи на целият екип.

ФАНТАСТИКО в Ботевград! Стилен, с огромно разнообразие от стоки, с чудесен екип от професионалисти! Това е 45-ият супермаркет в 30-годишната история на компанията!

Източник: balkanec.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (6)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (20)
70% Complete
Не (56)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (5)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (16)
70% Complete
Всички са маскари. (31)
70% Complete