Понеделник, 16 Септември 2024, 21:53

Докато българският футбол се тресе от съдийски скандали, Борбалан събира подопечните си в Самоков

23 Август, 17:31
(0) (0)
Самоков - Новини
Прочетена: 932 1


Кметът на Самоков, инж. Ангел Джоргов, посрещна председателя на Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) Давид Борбалан. Поводът за визитата е провеждащият се в Боровец семинар за футболни съдии, организиран съвместно от ФИФА и БФС.

На срещата присъстваха и зам.-председателят на Съдийската комисия, Никола Джугански, старши мениджърът на съдиите, Стоян Алексиев, Мариян Гребенчарски, който е първият самоковец главен съдия в „А“ група, както и Катерина Монсул, съдийски представител от ФИФА.

Любопитен факт за самоковци е, че градът е на първо място в България по брой съдии в „А“ група спрямо населението, нареждайки се до големите футболни центрове като София, Варна, Бургас, Пловдив и други.

По време на срещата бяха обсъдени възможности за съвместни спортни инициативи и семинари в община Самоков. В знак на признание, кметът Ангел Джоргов подари на Давид Борбалан символичен сувенир, гравиран със символа на града. От своя страна, Борбалан поднесе на кмета плакет от БФС като знак на благодарност.

Източник: balkanec.bg

Коментари (1)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

Анкета » коментари (12)

Доволни ли сте от изборните резултати?

отговори
Да (71)
70% Complete
Не (246)
70% Complete
Не гласувам. Предпочитам други да избират вместо мен. (21)
70% Complete
Не виждам алтернатива. (74)
70% Complete
Всички са маскари. (111)
70% Complete