Събота, 18 Май 2024, 18:19

Две свежи попълнения за националния в Правец

30 Юли 2012, 07:28
(0) (0)
Правец - Спорт
Прочетена: 1913 0


С две свежи нови попълнения поднови тренировки националният отбор по баскетбол за мъже. След два дни почивка, Росен Барчовски отново събра момчетата си на лагер в Спортния комплекс в Правец. Към основната група от днес вече се присъединиха и младежките национали Павлин Иванов и Димитър Димитров.
 
Павлин и Митко бяха в основата на класирането на отбора ни до 20 години за Дивизия А, на Европейското първенство в София, завършило преди седмица. След кратка почивка, двамата се отзоваха на поканата на Росен Барчовски, и ще гонят своя шанс за място във финалния състав за европейските квалификации.
 
Иванов и Димитров лекуваха различни травми по време на Европейското за младежи, но с пълни сили ще се конкурират сега с по-големите. И двамата още след края на шампионата за младежи обявиха пределната си мотивация и желание да се докажат пред Росен Барчовски и неговия щаб.
 
Националите са на лагер в Правец до 6 август, след което им предстои турнир в Чехия, а европейските квалификации стартират на 15 август.


Източник: gong.bg

Коментари (0)

Няма добавени коментари

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (248)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (138)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (52)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (70)
70% Complete