Понеделник, 6 Май 2024, 20:30

Дядо Коледа посети децата от ОДЗ "Здравец" Трудовец

18 Декември 2013, 12:11
(0) (0)
Ботевград - Новини
Прочетена: 3355 4


Коледни песнички и стихотворения огласиха тази сутрин ОДЗ ”Здравец” с. Трудовец. Децата от всички групи се включиха с много настроение в тържеството. Дядо Коледа бе дошъл специално да зарадва с подаръци малчуганите. Гост на тържеството бе кметът Веселин Драганов. Той приветства възпитаниците на детското заведение, техните учители и родители.
 
„На най-светлия християнски празник Рождество Христово, позволете да пожелая на всички много здраве, много късмет и една щастлива 2014 година. На тези малки дечица пожелавам весели коледни празници и много подаръци, както и на техните каки и батковци”. По време на тържеството той съобщи една приятна изненада - в петък от 10.00ч. за децата ще има празнично шоу в комплекс „Кредо”, като подарък от Кметство Трудовец.
 
Директорката на детската градина, госпожа Донка Стаменова благодари на г-н Драганов. „В труден за нас момент Вие се отзовахте, като подсигурихте материали за ремонт на нашата празнична сцена. Бъдете все така внимателен и отзивчив към нас и всички граждани на Трудовец”.
 
В коледния празник децата изпълниха песнички под музикален съпровод на Ирина Радкова. Това бяха „Добър ден, зимен ден”, „Поздрав към Дядо Коледа”, „Ой,Коледо, мой Коледо”, „Коледна нощ” „Над смълчаните полета”, „Тихо се сипе първият сняг” и др. Децата от първа група влезнаха в ролята на зайчета и мечета, по-големите – от втора група изпълниха танц на снежинките, а момченцата „Медна свирка свири”. Възпитаниците от трета група пък се включиха с танците „Коледа” и хоро „Мари Доне”. На тържеството бяха и най-малките-от яслената група, които с много вълнение и учудени погледи се радваха на Дядо Коледа.

Източник: balkanec.bg

Коментари (4)

Добави коментар:

Назад

Последвайте ни във Facebook

Обяви

виж всички
виж всички

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

Анкета » коментари (5)

Ще има ли предсрочни избори отново?

отговори
Да. Категорично! (218)
70% Complete
Не. Само се пазарят за порциите във властта. (130)
70% Complete
Не знам и не ме интересува. (48)
70% Complete
Поредната политическа глупост. (64)
70% Complete